Η πρώην Siemens Intelligent Traffic Systems (ITS) εγκαινίασε τη νέα της επωνυμία Yunex Traffic και άρχισε να δραστηριοποιείται ως νέα εταιρεία της Siemens Mobility από την 1η Ιουλίου.

Θα ενεργοποιηθεί σε μια ταχύρυθμη αγορά, όπου θα μπορεί να αξιοποιήσει στρατηγικά την ηγετική της θέση για προσφορά καινοτόμων, έξυπνων και ολοκληρωμένων λύσεων κινητικότητας για οδικά δίκτυα και πόλεις.

Υπό την ηγεσία του CEO, Markus Schlitt και του CFO, Jan Villwock, η εταιρεία θα λειτουργεί με σαφή επιχειρηματική εστίαση και επιχειρηματική ανεξαρτησία, σε τομείς όπου μπορεί να συνεχίσει την αναπτυξιακή της στρατηγική, να δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες, να διαμορφώσει την ψηφιοποίηση του κλάδου της και να προωθήσει ενεργά την ενοποίηση της αγοράς.

«Η έναρξη της Yunex Traffic θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία της Siemens Mobility. Στον σημερινό, ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο, οι εταιρείες πρέπει πάντα να είναι σε θέση και να επιθυμούν να προσαρμοστούν γρήγορα και αποτελεσματικά στις νέες τάσεις, τις προτιμήσεις των πελατών και τις μεταβαλλόμενες συνθήκες ανταγωνισμού αγοράς και αυτό ακριβώς κάνουμε. Πιστεύουμε πως η Yunex Traffic, υπό την έμπειρη ηγεσία των Markus και Jan, θα είναι πλέον σε καλύτερη θέση να αναζητήσει νέες ευκαιρίες, να διαμορφώσει ενεργά τη στρατηγική αγοράς και να εξασφαλίσει επενδύσεις που θα της επιτρέψουν να αναπτυχθεί», δήλωσε ο Michael Peter, CEO της Siemens Mobility.

«Η ταχεία αύξηση του πληθυσμού επιβαρύνει τα συστήματα μεταφοράς και τα οδικά δίκτυα μεγάλων πόλεων σε όλο τον κόσμο και η αύξηση των επιπέδων συμφόρησης, καθυστερήσεων και ατμοσφαιρικής ρύπανσης επιδεινώνει την ποιότητα ζωής. Με την ψηφιοποίηση και τις καινοτόμες τεχνολογίες, η Yunex Traffic θα διαμορφώσει ενεργά την τάση «επόμενα βήματα στην κυκλοφορία», επιτρέποντας στους φορείς της πόλης και της κινητικότητας παγκοσμίως να βελτιστοποιήσουν και να ενσωματώσουν έξυπνα την κυκλοφοριακή διαχείριση. Αυτό δεν θα οδηγήσει απλώς σε μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και αξιοπιστία της κινητικότητας, αλλά η μείωση των εκπομπών θα συμβάλει σε καθαρότερη και πιο βιώσιμη πόλη», δήλωσε ο Markus Schlitt, CEO της Yunex Traffic.

Η Yunex Traffic δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως και οι έξυπνες λύσεις της κινητικότητας χρησιμοποιούνται σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως το Ντουμπάι, το Λονδίνο, το Βερολίνο, η Μπογκοτά και το Μαϊάμι. Η Yunex Traffic είναι η μόνη πάροχος που προσφέρει όλα τα σημαντικά περιφερειακά πρότυπα στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ασία και την Αμερική.

Φωτογραφία: Yunex Traffic

Προηγούμενο άρθροΗ Advent Technologies εξαγοράζει επιχειρήσεις του Fischer Group
Επόμενο άρθροLamborghini Aventador LP780-4 Ultimae