ww.fleetnews.gr

Υπό το φως της συνεχιζόμενης ανάπτυξής της σε ολόκληρη την περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή,  Αφρική), η αμερικανική εταιρεία λογισμικού διαχείρισης στόλου με την παγκόσμια παρουσία, Chevin Fleet Solutions, διεύρυνε με δύο επιπλέον στελέχη την ομάδα υποστήριξης της περιοχής, τον Business Analyst, Tim Van Van Geertyuren (φωτογραφία) και τον προγραμματιστή Herbert Michielsen. Θα εδρεύουν στο γραφείο EMEA της εταιρείας στο Diegem, κοντά στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών στο Βέλγιο.

Ο Tim Van Van Geertyuren έχει μεγάλη εμπειρία, έχοντας εργαστεί στον τομέα ανάλυσης των followers της Panasonic Energy, της Toshiba Tec και της Volvo Cars Ghent. Η εμπειρία του περιλαμβάνει τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, την ανάπτυξη λογισμικού, ενώ έχει εργαστεί και σε συμβουλευτικές θέσεις, υποστηρίζοντας το ρόλο του στην ανάλυση του customer feedback και στην υποστήριξη της περαιτέρω ανάπτυξης των προϊόντων.

Ο Herbert Michielsen έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λογισμικού που ειδικεύεται σε πλατφόρμες και τεχνολογίες της Microsoft. Έχοντας εργαστεί ως σύμβουλος, έχει ασχοληθεί με μεγάλες συμβάσεις για εταιρείες όπως η GEA και η AGFA Pharmaceuticals, το αεροδρόμιο των Βρυξελλών, η VMMA και η Belgian National Lottery. Ο ρόλος του θα είναι σημαντικός για την ανάπτυξη του λογισμικού και την υποστήριξη σε παραμετρική διαμόρφωση για τους πελάτες.

Η Erica Landsberg, Operations Director EMEA της Chevin, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε να έχουμε στην ομάδα μας στελέχη με τέτοια εμπειρία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Tim και τον Herbert για την συνεχιζόμενη ανάπτυξη της Chevin σε ολόκληρη την περιοχή».

Προηγούμενο άρθρο54 δισ. ευρώ ετησίως για έρευνα
Επόμενο άρθροΗ Coca-Cola αγόρασε 100 Opel Ampera-e