Κορυφαίες διακρίσεις στον τομέα της ασφάλειας στις δοκιμές του  Euro NCAP σε τρία μοντέλα βαν της Ford Pro.

Το καινούργιο compact βαν Transit Connect 1, 2 της Ford Pro απέσπασε το βραβείο Platinum από τον ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης ασφάλειας οχημάτων Euro NCAP.

Πρόκειται για την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία την οποία το νέο Transit Connect κατέκτησε κατά τη διάρκεια τυποποιημένων δοκιμών ασφάλειας που ακολουθούν τα τελευταία αυστηρά πρότυπα του Euro NCAP.

Με το αποτέλεσμα που απέσπασε το νέο Transit Connect, η Ford Pro διαθέτει πλέον στις τάξεις της τρία βαν οχήματα με κορυφαία βαθμολογία ανάμεσα στα μοντέλα της τελευταίας γενιάς Transit, με τα νέα Transit Custom 2,3 και Transit Courier 2, 4 να έχουν επίσης λάβει το βραβείο Platinum από τον Euro NCAP σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα πρότυπα του 2024.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας περνούν πολλές ημέρες στο δρόμο και συχνά μεταφέρουν βαριά φορτία, κάτι που καθιστά την ασφάλεια κορυφαίο μέλημα. Τα τελευταία αποτελέσματα από τον Euro NCAP αποδεικνύουν ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να βασίζονται στην Ford Pro για την φροντίδα τόσο των οδηγών όσο και του φορτίου τους, την ολοκλήρωση των παραδόσεων στους πελάτες και την επιστροφή στο σπίτι με ασφάλεια μετά τη δουλειά» δήλωσε ο Hans Schep, general manager, Ford Prο, Europe.

Η υποστήριξη που παρέχει η Ford Pro για ασφαλέστερη και αποδοτικότερη λειτουργία εκτείνεται πέρα από τα ήδη προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διαθέτουν τα οχήματά της. Συγκεκριμένα, οι ειδοποιήσεις FORDLiive Smart Maintenance μπορούν να προειδοποιούν τους ιδιοκτήτες των βαν οχημάτων για μικρές βλάβες, ώστε να μπορούν να επιλυθούν πριν εξελιχθούν σε πιο σοβαρά προβλήματα.


1 Ford Transit Connect, πιστοποιημένες εκπομπές CO2 127-175 g/km WLTP, πιστοποιημένη κατανάλωση καυσίμου 4.8-7.7 l/100 km WLTP.

2 Οι δηλωμένες βάσει του προτύπου WLTP τιμές κατανάλωσης καυσίμου/ενέργειας, εκπομπών CO2 και ηλεκτρικής αυτονομίας καθορίζονται σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές των Ευρωπαϊκών Κανονισμών (Ε.Ε.) 715/2007 και 2017/1151 μετά την τελευταία τροποποίηση. Οι ισχύουσες, στάνταρ διαδικασίες δοκιμών επιτρέπουν τη σύγκριση μεταξύ διαφορετικών τύπων οχημάτων και διαφορετικών κατασκευαστών. Το εύρος εκπομπών CO2 και απόδοσης καυσίμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις εκδόσεις που προσφέρονται σε κάθε αγορά.

3 Ford Transit Custom, πιστοποιημένες εκπομπές CO2 178-296 g/km WLTP, πιστοποιημένη κατανάλωση καυσίμου 6.8-11.3 l/100 km WLTP.

4 Ford Transit Courier, πιστοποιημένες εκπομπές CO2 137-202 g/km WLTP, πιστοποιημένη κατανάλωση καυσίμου 5.2-7.7 l/100 km WLTP.

5 Τα χαρακτηριστικά υποβοήθησης οδηγού είναι συμπληρωματικά και δεν αντικαθιστούν την προσοχή, την κρίση και την ανάγκη του οδηγού να ελέγχει το όχημα. Δεν αντικαθιστά την ασφαλή οδήγηση. Δείτε το Εγχειρίδιο Κατόχου για λεπτομέρειες και περιορισμούς.

6 Το Ford Pro E-Telematics διατίθεται δωρεάν για ένα χρόνο από την ημερομηνία έναρξης της εγγύησης, και στη συνέχεια με συνδρομή, που υπόκειται στη συμφωνία με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Ford Smart Mobility, και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά χαρακτηριστικών πέραν της υγείας του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας και της χαρτογράφησης, της συμπεριφοράς οδήγησης, της χρήσης καυσίμου/ενέργειας, τις δυνατότητες πολλαπλών κατασκευών και ένα companion app για τη διασύνδεση οδηγών με διαχειριστές στόλων. Οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με το Ford Pro Software Command Centre στο softwaresolutions@fordpro.com για πληροφορίες σχετικά με αυτά τα προϊόντα της Ford Telematics. Η διαθεσιμότητα δεδομένων υπόκειται στη συνδεσιμότητα δεδομένων και την πρόσβαση στα δεδομένα του οχήματος.

 

Προηγούμενο άρθροΔιαγωνισμός Continental “Track Driving Days”
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων