Οι κορυφαίες τάσεις του παγκόσμιου στόλου για το τρέχον έτος θα παρουσιαστούν την 1η Φεβρουαρίου 2022 στο Global Fleet Managers Club.

Ο οικονομικός και κοινωνικός αντίκτυπος της πανδημίας, τα προβλήματα της έλλειψης ημιαγωγών και της συνεχιζόμενης ενοποίησης της αγοράς αναγκάζουν τους υπεύθυνους παγκόσμιων στόλων να επαναξιολογήσουν και να προσαρμόσουν τα προγράμματά τους. Παράλληλα, αντιμετωπίζουν στόχους εξοικονόμησης κόστους και ΕΚΕ. Δύσκολο εγχείρημα αλλά όχι ακατόρθωτο, αν είσαι προετοιμασμένος. Εγγραφείτε στο Global Fleet Managers Club σήμερα ώστε να συμμετάσχετε στο πρώτο συνέδριο του 2022, την 1η Φεβρουαρίου.

Το Global Fleet Managers Club, που ξεκίνησε το 2018 στη Ρώμη, έχει όλες τις απαντήσεις και τις γνώσεις που χρειάζονται οι υπεύθυνοι παγκόσμιων στόλων για τις διεθνείς στρατηγικές διαχείρισής τους για το 2022 και πέραν αυτού.

Το πρώτο εικονικό συνέδριο του έτους θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου 2022, μεταξύ 16:00 και 17:30 CET (17:00 – 18:30 ώρα Ελλάδος), με θέμα τις “Πέντε τάσεις διαχείρισης παγκόσμιου στόλου για το 2022“. Η εικονική εκδήλωση περιλαμβάνει διαδραστική ενότητα για τα μέλη του Global Fleet Managers Club και προσφέρει δικτύωση προς ενίσχυση των δεσμών τους.

Για συμμετοχή στο πρώτο εικονικό συνέδριο του 2022, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Από την ίδρυσή του, το Global Fleet Managers Club έθεσε συγκεκριμένους στόχους υποστήριξης παγκόσμιων και περιφερειακών υπευθύνων στόλου:

  • Αξιοποίηση της καλύτερης δυνατής στρατηγικής.
  • Εξισορρόπηση παγκόσμιων, περιφερειακών και ακόμα και τοπικών προσδοκιών.
  • Εφαρμογή των καταλληλότερων λύσεων για τους οδηγούς.
  • Πρόβλεψη τάσεων και νομοθεσίας.
  • Ανταπόκριση στη συμπεριφορά νέων πελατών, στις προσδοκίες νέων ενδιαφερομένων, νέα αγορά προμηθευτών με νέες υπηρεσίες.

Το Global Fleet Managers Club αριθμεί 156 μέλη, που αντιπροσωπεύουν 1,5 εκατομμύρια οχήματα στόλου και προστίθενται νέα μέλη σχεδόν καθημερινά.

Τα συνέδρια απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του Global Fleet Managers Club. Εάν δεν είστε ήδη μέλος, κάνετε κλικ εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα δωρεάν ένταξης!

Επωφεληθείτε του αποκλειστικού περιεχομένου

Οι έξι εκδηλώσεις του 2022 επιδιώκουν να βοηθήσουν τους υπεύθυνους στόλων, σε παγκόσμιο και περιφερειακό επίπεδο, μέσω εμπειριών, προσφέροντας την καλύτερη μαθησιακή εμπειρία. Οι ημερομηνίες των συνεδριών είναι:

  • 5 Απριλίου
  • 16 Μαΐου (δια ζώσης στο Global Fleet Conference)
  • 7 Ιουνίου
  • 4 Οκτωβρίου
  • 16 Νοεμβρίου (δια ζώσης στο Fleet Europe Summit)

Το Global Fleet Managers Club προσφέρει αποκλειστικά οφέλη στα μέλη, όπως:

  • Το πρόγραμμα Mentor Match, το οποίο είναι εκπαιδευτικό εργαλείο μέσω βιντεοδιάσκεψης, ειδικά για υπεύθυνους παγκόσμιων στόλων, τουλάχιστον τρίμηνης διαρκείας τουλάχιστον,
  • Το Global Fleet Marketplace, που αποτελεί το πρώτο εργαλείο Request For Information (RFI) του κλάδου, με το οποίο οι υπεύθυνοι παγκόσμιων στόλων μπορούν να προσδιορίσουν και να επιλύσουν τα προβλήματά τους και να εντοπίσουν τους καλύτερους προμηθευτές για τις ανάγκες τους.
  • Τα μέλη μπορούν επίσης να συμμετάσχουν δωρεάν στις εκδηλώσεις Fleet Europe και Global Fleet.
Προηγούμενο άρθροΤο AirCar στους αιθέρες με πιστοποιητικό αξιοπλοΐας
Επόμενο άρθροVolkswagen – Bosch: συνεργασία στην παραγωγή μπαταριών