Η Hyundai βελτιώνει δραστικά τους χρόνους παράδοσης του Kona Electric στην Ευρώπη. Το Kona Electric θα ενταχθεί το Μάρτιο του 2020 στη γραμμή παραγωγής της Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC).

Η ζήτηση για οχήματα με μηδενικές εκπομπές ρύπων αυξάνεται συνεχώς. Η Hyundai Motor πέραν της ένταξης του Kona Electric στο εργοστασιό της στην Τσεχία, θα αυξήσει και την υπάρχουσα παραγωγή της από το εργοστάσιο της Νότιας Κορέας.

Η απόφαση να παράγεται παράλληλα το Kona Electric και στην Ευρώπη έγινε με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των ευρωπαίων πελατών της μάρκας. Η ζήτηση για το Kona Electric ξεπέρασε τις προσδοκίες και η αυξημένη παραγωγική ικανότητα αποσκοπεί να συμβαδίσει με την αυξανόμενη ζήτηση.

Για το 2020, η Hyundai θα προσφέρει πάνω από 80.000 οχήματα με μηδενικές εκπομπές σε ευρωπαίους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των Kona Electric, IONIQ Electric και NEXO – όχημα κυψελών καυσίμου. Με την εξέλιξη αυτή, η Hyundai αναμένεται να αναδειχθεί ο μεγαλύτερος κατασκευαστής οχημάτων μηδενικών εκπομπών ρύπων στην Ευρώπη το 2020.

“Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και πήραμε αυτή την απόφαση προκειμένου να ανταποκριθούμε στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των ηλεκτρικών οχημάτων μας. Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να ανησυχούν για το αντίκτυπο της επιλογής τους στο περιβάλλον, βλέπουμε μια τεράστια δυναμική ηλεκτροκίνησης στην ευρωπαϊκή αγορά”, δήλωσε ο Dong Woo Choi, President και CEO της Hyundai Motor Europe. “Αυτό αντικατοπτρίζει την προοδευτική φιλοσοφία μας και θα ενισχύσει τη θέση μας ως ηγέτιδα εταιρεία στη μελλοντική κινητικότητα”.

Σε συνδυασμό με τα πρωτοποριακά μοντέλα μηδενικών εκπομπών ρύπων, η εταιρεία περιλμβάνεται στους ηγέτες του κλάδου με ένα ευρύ φάσμα ηλεκτροκίνητων τεχνολογιών. Από τα 48V Hybrid (HEV) και Plug-in Hybrid (PHEV), η Hyundai έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος κατασκευαστής για την προσπάθειά της να καταστήσει τη μελλοντική κινητικότητα προσιτή σε περισσότερους ανθρώπους.

Το Kona Electric θα ενταχθεί το Μάρτιο του 2020 στη γραμμή παραγωγής της Hyundai στην Τσεχία βελτιώνοντας τον χρόνο παράδοσης στην Ευρώπη

Το Kona Electric έχει επίσης αναγνωριστεί ως πρωτοποριακό αυτοκίνητο. Είναι το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη συνδυάζοντας τη SUV σχεδίαση με πλήρη ηλεκτροκίνηση μεγάλης εμβέλειας. Με μια σειρά βελτιώσεων που εισήχθησαν πρόσφατα, προσφέρει ακόμα περισσότερα οφέλη, όπως η ταχύτερη φόρτηση, νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας που προστίθενται με το Hyundai Bluelink® και ένα νέο προαιρετικό σύστημα πλοήγησης με κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here