Το Eurorepar Car Service, το επισκευαστικό δίκτυο του Ομίλου PSA, συνεχίζει τη διεθνή ανάπτυξή του. Μετά την Αυστρία δραστηριοποιείται στη Σλοβακία, την Κροατία, τη Γουαδελούπη, τη Νήσο Ρεουνιόν, τη Μαρτινίκα και τον Παναμά, από το τελευταίο τρίμηνο του 2019.

Με αυξημένη δραστηριότητα σε όλες τις χώρες όπου είναι παρόν, το δίκτυο αριθμεί τώρα πάνω από 5.000 συνεργεία σε 26 χώρες -μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, από τις οποίες 11 βρίσκονται εκτός Ευρώπης.

Το δίκτυο βραβεύθηκε πρόσφατα για δεύτερη φορά στη Γαλλία ως το καλύτερο ανεξάρτητο δίκτυο (Décision Atelier) και κατετάγη μεταξύ των “καλύτερων αλυσίδων λιανικής πώλησης 2020” στην κατηγορία του για την ποιότητα των υπηρεσιών του (περιοδικό Capital).

Ο Christophe Musy, Senior Vice-President Aftermarket της PSA, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την “άριστη δυναμική του δικτύου παγκοσμίως” και υπογράμμισε πως η ανάπτυξή του “συμβαδίζει με τη φιλοδοξία να δημιουργήσουμε 10.000 συνεργεία μέχρι το 2023”.

Ο Jean-Christophe Bertrand, ο νέος Senior Vice-President της Επιχειρησιακής Μονάδας Independent Aftermarket, υπενθύμισε ότι “η ένταξη στο Eurorepar Car Service αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για όλα τα συνεργεία αυτοκινήτων παντός τύπου, ώστε να επωφεληθούν ενός διεθνούς  δικτύου, του συστήματός μας διανομής one-stop-shop και της πλήρους προσφοράς προϊόντων διαφόρων μαρκών και από την τεχνική, εμπορική και υλικοτεχνική υποστήριξη του Ομίλου PSA, χωρίς να αποποιούνται της ανεξαρτησίας τους”.

Προηγούμενο άρθροRenegade MY2020: ενίσχυση χρηστικότητας και ασφάλειας
Επόμενο άρθροKona Electric: Bελτιώνεται ο χρόνος παράδοσης στην Ευρώπη