Από αριστερά, Patrick Bunnik, CEO της XXImo και Harry de Haas, CEO της Mobinck

Η Mobinck, θυγατρική κινητικότητας του AutoBinck Group, εξαγόρασε την XXImo, εξειδικευμένη στις κάρτες κινητικότητας. Η συμφωνία θα “επιτρέψει περαιτέρω την υπεύθυνη κινητικότητα (στην Ολλανδία) και διεθνώς”, όπως αναφέρει μια κοινή ανακοίνωση.

“Αυτή η εξαγορά φέρνει ένα σημαντικό τμήμα του οικοσυστήματος κινητικότητας στην εταιρεία μας και μας επιτρέπει να βοηθήσουμε τους πελάτες μας στον σχεδιασμό της κινητικότητάς τους με απλό και αποτελεσματικό τρόπο”, δήλωσε ο Harry de Haas, CEO της Mobinck. “Πρόκειται για έναν ισχυρό συνδυασμό.”

Πλατφόρμα πληρωμών

Συνδυάζοντας καινοτόμες και ευέλικτες μορφές κινητικότητας, η Mobinck είναι η μητρική εταιρεία των Radiuz, Moove, Toogethr, Fleet Support και τώρα της XXImo. Ειδικά η Radiuz και η XXImo αλληλοσυμπληρώνονται. Η Radiuz είναι η πλατφόρμα κινητικότητας που επιτρέπει στους εργοδότες να σχεδιάσουν μια ευέλικτη και απλή πολιτική κινητικότητας. Με την πλατφόρμα πληρωμών της Visa, η XXImo διακρίνεται στη δημιουργία και τον χειρισμό ευρωπαϊκών συναλλαγών πληρωμών για επαγγελματικά ταξίδια.

Η τάση “υπεύθυνης κινητικότητας” παρέχει ένα ισχυρό κίνητρο για χρήση των λύσεων της XXImo, λέει ο Patrick Bunnik, CEO της XXImo: “Υπήρξαν περισσότερες αλλαγές στην κινητικότητα τα τελευταία τρία χρόνια από ό,τι τα προηγούμενα 10 χρόνια. Η τεχνολογία και οι διεθνείς συνεργασίες είναι καθοριστικής σημασίας, με την ενοποίηση, την επέκταση και τη συνεργασία έξυπνων ομάδων να αποτελούν απόλυτη αναγκαιότητα για εταιρείες που στοχεύουν να δραστηριοποιηθούν ως σημαντικοί παίκτες”.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Η Mobinck παρέχει το σωστό πλαίσιο για την παράδοση των λύσεων της XXImo, προσθέτει ο κ. De Haas: “Η Mobinck αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις για εργοδότες στην Ολλανδία. Όλα διευκολύνονται μέσω ενός παρόχου, με ένα μηνιαίο τιμολόγιο. Οικονομικά αποδοτικά και βιώσιμα με αυξημένη ικανοποίηση εργαζομένων”.

Η πανδημία, η οποία έκανε τους χρήστες κινητικότητας να διστάζουν στη χρήση δημόσιων μεταφορών, έδωσε μια περαιτέρω ώθηση στις εναλλακτικές λύσεις που προσφέρει η Mobinck. Ο κ. De Haas προσθέτει: “Η πλατφόρμα μας διασφαλίζει γρήγορη πρόσβαση των εργαζομένων σε οποιαδήποτε μορφή κινητικότητας αναζητούν και οι εργοδότες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη διοικητική διαδικασία. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και στην XXImo έχουμε βρει έναν εκπληκτικό, στιβαρό συνεργάτη”.

Προηγούμενο άρθροΝέα Citroën C4 και ë-C4 – 100% ηλεκτρικό
Επόμενο άρθροΗ JLR λανσάρει την συνδρομητική υπηρεσία Pivotal