Το Groupe PSA στην ασφάλιση συνδεδεμένων αυτοκινήτων

Το Groupe PSA εισέρχεται στην ασφάλιση συνδεδεμένων αυτοκινήτων. Πρωτοπόρος στα συνδεδεμένα οχήματα, ο Όμιλος χρησιμοποιεί ενσωματωμένη τεχνολογία για να επιτρέψει μια καινοτόμο ασφαλιστική επιλογή που λειτουργεί εξ αποστάσεως.

Με την επιλογή Connected Insurance, η PSA Assurance παρακινεί τους ασφαλισμένους στη Γαλλία να οδηγούν υπεύθυνα προσφέροντας εκπτώσεις ασφαλίστρου.

Αυτή η επιλογή σύμβασης της PSA Assurance, που προσφέρεται με κάθε αγορά αυτοκινήτου στη Γαλλία, επιβραβεύει τους κατόχους αυτοκινήτων για την υπεύθυνη συμπεριφορά οδήγησης και τους επιτρέπει να επωφεληθούν από έκπτωση στο τυπικό ασφάλιστρο, με ισχύ κατά την εγγραφή.

Η ατομική βαθμολογία οδήγησης του χρήστη υπολογίζεται αυτόματα και έχει άμεση επίδραση στο ασφάλιστρο, με αποτέλεσμα μια συνολική έκπτωση που μπορεί να αντιπροσωπεύει έως και 25% από το δεύτερο έτος. Οι ασφαλισμένοι ενημερώνονται για τη βαθμολογία τους σε μηνιαία βάση και τους παρέχονται συμβουλές που στοχεύουν στη βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς τους και στη μεγιστοποίηση της έκπτωσής τους.

Τα δεδομένα οδήγησης συλλέγονται εξ αποστάσεως μέσω μιας ενσωματωμένης συσκευής που περιλαμβάνει λειτουργία κλήσης έκτακτης ανάγκης και οδικής βοήθειας. Αυτή η συσκευή, που κυκλοφόρησε το 2003 από το Groupe PSA, είναι επί του παρόντος προσαρμοσμένη σε περισσότερα από πέντε εκατομμύρια οχήματα του Ομίλου.

Η ακεραιότητα, η ασφάλεια και η προστασία των προσωπικών δεδομένων προστατεύονται σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που διανέμει η PSA Finance France προσφέρονται σε Γάλλους πελάτες νέων και επιλέξιμων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από τις μάρκες Peugeot, Citroën και DS Automobiles. 86.000 πελάτες έχουν ήδη εγγραφεί για ένα συμβόλαιο, με 12.000 από αυτούς να έχουν επιλέξει τη συνδεδεμένη ασφαλιστική επιλογή.

Προηγούμενο άρθροΗ bp συμφώνησε την πώληση των πετροχημικών της στην INEOS
Επόμενο άρθροMopar Restart – υπηρεσίες after sales του Ομίλου FCA