Οι εταιρικοί πελάτες της εφαρμογής κινητικότητας ως υπηρεσίας FREE NOW for Business μπορούν πλέον να συνδέσουν τον λογαριασμό τους με αυτόν της American Express Business Travel, χάρη στην συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία καλύπτει επτά ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο).

Η FREE NOW for Business είναι λύση ride-hailing και διαθέτει πάνω από 30.000 εταιρείες-πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Η FREE NOW υποστηρίζεται από το BMW Group και την Mercedes-Benz Mobility (ιδρύθηκε από τους ομίλους BMW και τότε Daimler).

Συνδεόμενες με την American Express BTA, οι εταιρείες μπορούν να ενοποιήσουν τα έξοδα μετακινήσεών τους σε έναν κεντρικό λογαριασμό, εξοικονομώντας χρόνο στη διαχείριση δαπανών τους. Με αποτέλεσμα μεγαλύτερη διαφάνεια των εξόδων κίνησης, βελτίωση ελέγχου συμμόρφωσης με τις εταιρικές πολιτικές κινητικότητας και τους προτιμώμενους προμηθευτές· και κεντρική πληρωμή των δαπανών.

Ο Mariusz Zabrocki, Γενικός Διευθυντής της FREE NOW UK, δήλωσε: «Η αποτελεσματική μέθοδος πληρωμής είναι σημαντική για την διαχείριση επαγγελματικών ταξιδίων».

Η Hana Lear, Αντιπρόεδρος Υπηρεσιών Εταιρικών Καρτών ΗΒ της American Express, δήλωσε: «Συνδέοντας την FREE NOW for Business με τον Λογαριασμό Επαγγελματικών Μετακινήσεων της American Express, οι εταιρείες μπορούν να αποκτήσουν συγκεντρωτικό έλεγχο κρατήσεων και πληρωμών. Έτσι υποστηρίζεται η αυτοματοποίηση και η ενοποίηση της διαχείρισης δαπανών, με βελτιωμένη εμπειρία μετακινούμενων και υπευθύνων μετακίνησης».

Προηγούμενο άρθροΝέα εποχή για τη Volvo Cars με το EX90
Επόμενο άρθροΕταιρικά αυτοκίνητα Audi στους παίκτες της FC Bayern