Η εταιρεία Software-as-a-Service, DRIVE Software Solutions, ανακοίνωσε πρόσφατα νέα χρηματοδότηση και νέο CEO για να υποστηρίξει τη διεθνή της επέκταση.

Νέος CEO ανέλαβε ο Alastair Houston. Διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, πρόσφατα ως διευθύνων σύμβουλος της Sandicliffe Motor Contracts. Πριν από αυτό δραστηριοποιείτο στη Northgate plc σε αρκετές εκτελεστικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών του Business Transformation Director του Ηνωμένου Βασιλείου και του Διευθύνοντος Συμβούλου πολλών θυγατρικών επιχειρήσεων της Northgate.

Για να ενισχύσει την παγκόσμια επέκτασή της στον αναδυόμενο χώρο των ψηφιακών μεταφορών, η DRIVE εξασφάλισε χρηματοδότηση από την ελβετική εταιρεία επενδύσεων VIVA Investment Partners.

Η DRIVE είναι ο δημιουργός και προμηθευτής του γνωστού λογισμικού DRIVE για fleet management και leasing – μια ενιαία γενική λύση βασισμένη στο σύννεφο, υποστηριζόμενη από την Oracle – που υποστηρίζει τις απαιτήσεις διαχείρισης οχημάτων παγκοσμίως, προμηθεύοντας εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης, φορείς διαχείρισης στόλου και μεγάλους στόλους.

Είναι επίσης η εταιρεία πίσω από την ODO, την πρωτοποριακή λύση SaaS που επιτρέπει στους μεσίτες χρηματοδοτικής μίσθωσης και τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους να διαχειρίζονται τη διοίκηση, την παροχή υπηρεσιών και τη συμμόρφωση των περιουσιακών στοιχείων των πελατών τους μέσω μιας ασφαλούς, οργανωμένης εφαρμογής.

Η πλατφόρμα ODO, η οποία λειτουργεί επίσης στο Oracle Cloud και αναπτύσσεται σε μορφή εφαρμογής, για tablet ή PC, επιτρέπει στις ΜΜΕ επιχειρήσεις να μετασχηματίσουν την αγορά και τον έλεγχο όλων των υπηρεσιών που σχετίζονται με τα οχήματά τους.

Προηγούμενο άρθρο2ο Connected Fleets Conference: Οι επαγγελματικοί στόλοι
Επόμενο άρθροLidar χαμηλού κόστους από την Bosch για τα αυτόνομα