Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, το Fleet Europe διοργανώνει το 2ο Connected Fleets Conference στις Βρυξέλλες στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2020.

Το 2ο Connected Fleets Conference θα ασχοληθεί με την συνδεσιμότητα, η οποία είναι βασική για την αριστεία στους σημερινούς επαγγελματικούς στόλους, την παράδοση δεμάτων και τις λύσεις τελικής παράδοσης.

  • Το συνέδριο θα επικεντρωθεί ειδικότερα στις σημερινές και αυριανές προκλήσεις στην παράδοση δεμάτων, στα συνδεδεμένα LCV, τις λύσεις τελικής παράδοσης, τις έξυπνες πόλςις και την τηλεματική που βελτιστοποιούν την εμπειρία των πελατών
  • Θα αποτελέσει ένα μοναδικό μείγμα γνώσεων εμπειρογνωμόνων με συναρπαστικές μελέτες περιπτώσεων και ζωντανές συζητήσεις και με άφθονες συναντήσεις ερωταπαντήσεων για εξαιρετικά διαδραστική εμπειρία για κάθε συμμετέχοντα.
  • Εκδήλωση υψηλού επιπέδου για τους διεθνείς υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που αναζητούν να μάθουν, να βελτιστοποιήσουν τη στρατηγική στόλου τους, να δικτυωθούν με συναδέλφους, πελάτες και προμηθευτές, να συναντήσουν εμπειρογνώμονες και παράγοντες επιρροής.
  • Οι keynote speakers προέρχονται από τις PostNL, CTT, Frost & Sullivan, E&Y, Geotab, Mercedes-Benz Vans, Fleetonomy, Gnewt και Athlon.

Το 2ο Connected Fleets Conference πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Van der Valk κοντά στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και θα αποτελέσει και πάλι ένα hotspot για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που είναι αρμόδιοι για τη σύνδεση των στόλων τους και για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων τους προς όφελος της αποδοτικότητας, της βιωσιμότητας και της εμπειρίας των πελατών.

Με ιδιαίτερη έμφαση στις προκλήσεις παράδοσης δεμάτων σήμερα και του αύριο, τη διαχείριση LCV, την παράδοση τελευταίου μιλίου, τον ρόλο της έξυπνης πόλης και τη συνδεσιμότητα που ενισχύει την εμπειρία του πελάτη, αυτή η δεύτερη διοργάνωση Cγια τους Συνδεδεμένους Στόλους από το Fleet Europe θα φέρει τόσο εμπνευσμένη όσο και προστιθέμενη αξία – όχι μόνο για ταχυδρομικές υπηρεσίες ή υπηρεσίες ταχυμεταφορών, αλλά και σε online λιανοπωλητές, εταιρείες logistics, στόλους ελαφρών εμπορικών οχημάτων και πολυεθνικές που χρειάζονται λύσεις τελικής παράδοσης.

Η Caroline Thonnon, διευθύνουσα σύμβουλος του Fleet Europe και επικεφαλής επιχειρηματικής ανάπτυξης, δήλωσε: “Μετά από μια πολύ επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, η οποία συγκέντρωσε περισσότερους από 140 ανθρώπους από διαφορετικούς τομείς, συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχει πραγματική ανάγκη για εκδηλώσεις όπως το συνέδριο αυτό για την ανταλλαγή γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών μεταξύ των στελεχών του χώρου, ειδικών, πελατών και προμηθευτών. Παρέχουν άφθονες ευκαιρίες να δικτυωθούν και να συναντηθούν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης διαρκείας 24 ωρών”.

“Το Connected Fleets Conference του Fleet Europe είναι το κατάλληλο σημείο για να αξιοποιήσετε τις γνώσεις των ειδικών, να ανακαλύψετε την καινοτομία στις συναφείς υπηρεσίες οχημάτων και να είστε έτοιμοι για τις μελλοντικές προκλήσεις με αποτελεσματικό και βιώσιμο τρόπο, ενισχύοντας παράλληλα την εμπειρία των πελατών”.

Ο Steven Schoefs, Διευθυντής Σύνταξης του Fleet Europe, δήλωσε: “Αυτή τη χρονιά, το Connected Fleets Conference θα προσφέρει στους συμμετέχοντες πληροφορίες από πρώτο χέρι σχετικά με τις νομοθετικές και κοινωνικές προκλήσεις των υπηρεσιών παράδοσης, τον τρόπο σύνδεσης και ηλεκτροκίνησης ενός στόλου παράδοσης δεμάτων, τον τρόπο χρηματοδότησης των οχημάτων και τον τρόπο για να εξασφαλίσετε μια μέγιστη απόδοση επένδυσης (ROI) αξιοποιώντας δεδομένα. Για άλλη μια φορά, θα συνδυάσουμε τις γνώσεις των εμπειρογνωμόνων με τις μελέτες περιπτώσεων και τις ζωντανές συζητήσεις, με άφθονες διαδραστικές συναντήσεις για μια εξαιρετικά διαδραστική εμπειρία για τους συμμετέχοντες”.

Αναλυτικές πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής εδώ.

 

Προηγούμενο άρθροIBM, θαλασσινό νερό για μπαταρίες EV;
Επόμενο άρθροΟ Alastair Houston είναι ο νέος CEO της DRIVE