Νέος Γενικός Διευθυντής της Arval στην Ελλάδα και ο νέος διεθνής Διευθυντής Προμηθειών
Αντώνης Παπαγιαννακόπουλος (αριστερά), Damien Pellissier (δεξιά)

Ο Αντώνης Παπαγιαννακόπουλος, ανέλαβε νέος Γενικός Διευθυντής της Arval στην Ελλάδα και αναφέρεται στον François-Xavier Castille, Managing Director International της εταιρείας.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής της Arval στην Ελλάδα, είναι Μηχανολόγος του ΕΜΠ με ΜΒΑ από το Indiana University – Kelley School of Business, εργάστηκε σε θέσεις ευθύνης στην Citibank, την Κάντωρ και την GMAC – Masterlease Greece, πριν αναλάβει Commercial Director στην Arval (2007-2012), Regional Sales & Marketing Manager για την Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα και την Τουρκία (2012-2014), Commercial Performance Director (2014 -2019). Ο κ. Παπαγιαννακόπουλος ανέλαβε διεθνής Διευθυντής Προμηθειών από τον Μάιο του 2019, μέχρι την πρόσφατη μετακίνησή του ως Γενικού Διευθυντή Ελλάδας.

Τα καθήκοντά του κ. Παπαγιαννακόπουλου, ως διεθνούς Διευθυντή Προμηθειών, αναλαμβάνει ο Damien Pellissier, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος της στρατηγικής προμηθειών της εταιρείας leasing.

Ο κ. Pellissier εντάχθηκε στην Arval το 1991. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην εταιρεία, ανέλαβε καθήκοντα σε διάφορες θέσεις. Υπήρξε υπεύθυνος Διεθνούς Ανάπτυξης το 1999, ανέλαβε Διευθυντής του Arval French Retail Network το 2001, Επικεφαλής των δραστηριοτήτων της Arval στην Ανατολική Ευρώπη το 2004 και Διευθυντής δραστηριοτήτων Μικρών & Μεσαίων Επιχειρήσεων το 2012. Πρόσφατα, χρημάτισε Περιφερειακός Γενικός Διευθυντής της Arval Benelux και Νότιας Ευρώπης.

Προηγούμενο άρθροBentley Flying Spur W12: Best Dream Machine
Επόμενο άρθροΤο δυναμικό Škoda ENYAQ Sportline iV