Eefje Dikker, Member of the Board of Daimler Mobility AG

Το εποπτικό συμβούλιο της Daimler Mobility AG διόρισε την Eefje Dikker στο Διοικητικό Συμβούλιο ως Διευθύντρια Εργασιακών Σχέσεων από την 1η Ιανουαρίου 2020.

Η Ολλανδή Eefje Dikker, 49 ετών θα είναι υπεύθυνη για όλους τους τομείς Ανθρώπινου Δυναμικού της Daimler Mobility AG, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες με συνολικό ανθρώπινο δυναμικό περίπου 13.000 εργαζομένων. Ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής HR της Daimler, η Eefje Dikker αναφέρεται στον Wilfried Porth, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG, Human Resources, Labour Director & της Mercedes-Benz Vans και στον Franz Reiner, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler Mobility AG.

“Ως φορέας παροχής υπηρεσιών κινητικότητας, η Daimler Mobility θα επικεντρωθεί στο μέλλον σε τρεις βασικές δραστηριότητες: χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, διαχείριση στόλου και λύσεις ψηφιακής κινητικότητας. Οι εργαζόμενοι μας είναι η κρίσιμη δύναμη που θα επιφέρει αυτόν τον μετασχηματισμό. Χαίρομαι που η Eefje Dikker είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς θα μας υποστηρίξει σθεναρά με μια πολιτική ανθρωπίνων πόρων σε όλη αυτή τη διαδικασία μετασχηματισμού στο μέλλον. Μια εταιρική κουλτούρα που βασίζεται στις αξίες θα έχει τελικά θετική επίδραση στη συνεργασία μας με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας”, δήλωσε ο Franz Reiner.

“Με το διορισμό της Eefje Dikker προσθέτουμε στο Διοικητικό Συμβούλιο μιας διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού με διεθνή εμπειρία. Στις προηγούμενες θέσεις της στην Daimler, έχει αποδείξει τα τελευταία 20 χρόνια ότι είναι σε θέση να αναλάβει περαιτέρω προκλήσεις και ευθύνες. Με την εκτεταμένη τεχνογνωσία της, θα προσφέρει ισχυρή ώθηση στη Daimler Mobility για την επίτευξη της παγκόσμιας στρατηγικής της στον τομέα των ανθρωπίνων πόρων”, επισήμαναν τόσο ο Harald Wilhelm, πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Daimler Mobility AG όσο και ο Wilfried Porth. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Daimler Mobility AG αποτελείται πλέον από επτά μέλη, συμπεριλαμβανομένων δύο γυναικών.

Αφού σπούδασε επιστήμες της επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Radboud στο Nijmegen της Ολλανδίας, η Eefje Dikker προσλήφθηκε στην Mercedes-Benz AG ως εκπαιδευόμενη το 1996. Εργάστηκε στον όμιλο Daimler μέχρι το 2014 σε διάφορες διοικητικές θέσεις, μεταξύ άλλων ως επικεφαλής Global Executive HR και επικεφαλής αμοιβών, παροχών και πολιτικών HR. Στη συνέχεια, ίδρυσε ένα τμήμα τοποθέτησης προσωπικού στην Ολλάνδία με έμφαση στις γυναίκες διευθύντριες. Το 2017, έγινε Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Athlon International B.V., ειδικός διαχείρισης στόλου της Daimler Mobility AG με έδρα το Άμστερνταμ. Τον Ιούνιο του 2019 ανέλαβε Διετέλεσε Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στη Daimler Mobility AG.

Προηγούμενο άρθροΔιευθυντής Μάρκετινγκ της Kia Motors Europe ο Carlos Lahoz
Επόμενο άρθροJan Kopecky, συμβουλές για ασφαλή οδήγηση το χειμώνα