Η Goodyear Tire & Rubber Company ανακοίνωσε την προγραμματισμένη συνταξιοδότηση του Ανώτερου Αντιπροέδρου και Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού (Chief Human Resources Officer), Gary VanderLind και τον διορισμό της Nicole Gray ως αντικαταστάτριας, με ισχύ από την 1η Ιουλίου 2024.

Ο CEO και Πρόεδρος, Mark Stewart, δήλωσε: “Ο Gary συμμετείχε στην κουλτούρα και την δομή της Goodyear επί σχεδόν 40 χρόνια, ξεκινώντας από την επιχείρηση λιανικής της εταιρείας μας και κατόπιν διαγράφοντας πορεία στους ανθρώπινους πόρους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για την Goodyear από τους συνεργάτες μας και ο Gary έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία οργανωτικών ικανοτήτων και στην δέσμευση συνεργατών, είτε σε εργοστάσια παραγωγής, είτε στις διάφορες δραστηριότητές μας ή στον πλέον πρόσφατο ρόλο του διαχείρισης της λειτουργίας παγκοσμίως. Χάρηκα που συνεργάστηκα με τον Gary και είμαι πραγματικά ευτυχής που θα χαρεί τη ζωή του με την οικογένειά του».

Η Nicole Gray εντάχθηκε στην Goodyear το 2016, ξεκινώντας από επικεφαλής της παγκόσμιας ομάδας εργασίας και απασχόλησης της εταιρείας, σε ανώτερα διοικητικά καθήκοντα ανθρώπινου δυναμικού. Σε αυτούς τους ρόλους, εφάρμοσε όλη την εργασιακή εμπειρία της, σχεδιάζοντας και υιοθετώντας παγκόσμιες στρατηγικές ανθρώπινου δυναμικού για προγραμματισμό του εργατικού δυναμικού, την ανάπτυξη κουλτούρας και την κάλυψη επιχειρηματικών αναγκών.

Πριν από την ένταξή της στην Goodyear, η Nicole Gray ήταν συνεργάτης της McDonald Hopkins LLC και συνεργαζόταν με εργοδότες προς αντιμετώπιση διαφόρων θεμάτων επιχειρησιακών και εργατικού δυναμικού, από αντιμετώπιση διαφορών έως στρατηγική ταλέντων. Η εκτενής εμπειρία της σε ανθρώπινο δυναμικό και νομικά θέματα περιλαμβάνει και διεξαγωγή συλλογικών διαπραγματεύσεων, διαχείριση εταιρικών συναλλαγών και παροχή συμβουλών σε ανώτερα στελέχη.

“Η Nicole Gray είναι εξαιρετικά καταρτισμένο στέλεχος, έτοιμη να αναλάβει τον σημαντικό ρόλο ανώτερου αντιπροέδρου και επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού. Από τότε που εντάχθηκε στην Goodyear το 2016, η Nicole απέδειξε ότι είναι προνοητική, στρατηγική και συνεργάσιμη. Τόσο στα νομικά θέματα, όσο και στα διευθυντικά της καθήκοντα Ανθρώπινου Δυναμικού, η Nicole έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις ανθρώπινες στρατηγικές παγκοσμίως. Είναι η κατάλληλη ηγέτιδα Ανθρώπινου Δυναμικού που θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε το σχέδιό μας Goodyear Forward στην αυξημένη πολυπλοκότητα του εργασιακού περιβάλλοντος, να προσελκύσουμε ταλέντα και να εξελίξουμε την παγκόσμια διαδικασία μας ανθρώπινου δυναμικού», πρόσθεσε ο κ. Stewart.

Προηγούμενο άρθροΝέες δοκιμές Euro NCAP και Green NCAP
Επόμενο άρθροΗ δεύτερη γενιά του Škoda Kodiaq