Το νέο Renault Arkana, το πρωτότυπο SUV coupé της εταιρείας, έρχεται στην Ευρώπη με υβριδικό κινητήρα. Διαθέτοντας έντονη προσωπικότητα, συνδυάζει οδηγική απόλαυση, άνεση, ευρυχωρία και ξεχωριστό ύφος.

Το σπορ και δυναμικό coupé SUV της Renault έρχεται στην ευρωπαϊκή αγορά εξοπλισμένο με διαφορετικές τεχνολογίες, μια υβριδική έκδοση E-TECH και μια νέα έκδοση R.S. με ακόμα πιο ξεχωριστό και δυναμικό σχεδιασμό.

Συνδυάζοντας αεροδυναμική, κομψότητα και στιβαρότητα, το νέο Renault Arkana αμφισβητεί τους παραδοσιακούς ευρωπαϊκούς κώδικες αγοράς SUV, με σχεδιασμό που μέχρι πρότινος προοριζόταν για οχήματα premium. Μια πρωτιά για έναν κατασκευαστή καθημερινών οχημάτων! Αυτή η νέα προσφορά, η οποία συμπληρώνει τη συμπαγή γκάμα της Renault (Mégane, Kadjar και Scénic), αποτελεί μέρος μιας ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς SUV παγκοσμίως.

Το εσωτερικό του νέου Renault Arkana απευθύνεται επίσης σε οικογένειες, τόσο όσον αφορά στην ευρυχωρία, όσο και στον όγκο φόρτωσης. Εξοπλισμένο με ένα από τα μεγαλύτερα ταμπλό στην κατηγορία του χάρη στις διπλές οθόνες του, το νέο Renault Arkana διαθέτει θέση οδηγού υψηλής τεχνολογίας, που δίνει έμφαση στην ποιότητα και την άνεση.

Το νέο Renault Arkana είναι εξοπλισμένο με ένα νέο υβριδικό σύνολο στην κατηγορία του με μικρο-υβριδικούς κινητήρες E-TECH Hybrid 140 hp και 1.3 TCe 140, καθώς και TCe 160 12V. Η τεχνολογία E-TECH Hybrid, που εξοπλίζει ήδη τα Clio, Captur και Mégane, είναι μια καινοτομία της Renault με πάνω από 150 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και βασίζεται στην εμπειρία του Ομίλου σε ηλεκτρικά οχήματα και F1. Elevate your cricket experience with Crickex, the ultimate destination for passionate fans and avid bettors alike. Immerse yourself in the world of thrilling cricket action, live matches, and an extensive array of betting opportunities. Crickex boasts a user-friendly platform, providing seamless navigation and an immersive gaming environment. Enjoy competitive odds, exclusive promotions, and a commitment to security, ensuring a worry-free betting experience. Whether you’re a seasoned pro or a casual enthusiast, Crickex is your go-to platform for the excitement of cricket betting.

“Το Arkana είναι ένα άλλο παράδειγμα για το πώς ο νεωτερισμός και η καινοτομία πηγάζουν από το DNA της Renault. Είναι υβριδικό σε όλα τα επίπεδα και εναρμονίζει τέλεια τους κώδικες του κουπέ και του SUV, συνδυάζοντας την απόκριση με την ευελιξία. Προσφέρει νέα ώθηση στην mainstream compact SUV κατηγορία που αποτελεί τον πυρήνα της ευρωπαϊκής αγοράς. Οι κινητήρες υβριδικής τεχνολογίας του Arkana είναι μελλοντοστραφείς και προσφέρουν μια μοναδική οδηγική εμπειρία, με το καινοτόμο σύστημα E-TECH Hybrid στην κορυφή της γκάμας, εξασφαλίζοντας οδηγική απόλαυση με μειωμένες εκπομπές CO2 και βελτιωμένη απόδοση καυσίμου”, δήλωσε ο François Laurent, Διευθυντής προγράμματος του Arkana.

Το νέο Renault Arkana θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο Busan της Νότιας Κορέας και θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2021.

 

Προηγούμενο άρθροTo Lynk & Co 01 στην Ευρώπη με συνδρομή
Επόμενο άρθροEuro NCAP: Το νέο Toyota Yaris βάζει τον πήχυ ψηλά