Πρώτο σε ταξινομήσεις το Citroёn C3

Πρώτο σε ταξινομήσεις το Citroёn C3 στην κατηγορία του τον Μάρτιο στην Ελλάδα και σε όλες τις κατηγορίες το πρώτο τρίμηνο 2024.

Στην κορυφή των ταξινομήσεων βρέθηκε το Citroёn C3 στην κατηγορία των σούπερ μίνι, γεγονός που επιβεβαιώνει πως το δημοφιλές μοντέλο της γαλλικής μάρκας αποτελεί ιδανική πρόταση προσφέροντας εξαιρετική σχέση αξίας / τιμής. Πιο συγκεκριμένα, τον Μάρτιο ταξινομήθηκαν 590 Citroёn C3, επιτυγχάνοντας  μερίδιο 19,8% στην κατηγορία B.

Η σημαντική εμπορική  επιτυχία του μοντέλου αποτυπώνεται καλύτερα με βάση τις επιδόσεις του από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα καθώς είναι πρώτο σε ταξινομήσεις μοντέλο στο διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου 2024, ανεξαρτήτως κατηγορίας με 2.307 ταξινομήσεις.

Αντίστοιχα, στην πρώτη θέση βρίσκεται και το C3 Enterprise  στην κατηγορία των μικρών βαν το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου με 129 ταξινομήσεις και μερίδιο αγοράς 55,6%.

Το Citroёn C3 διατίθεται σε εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και σε τρεις  νέες εκδόσεις εξοπλισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και πενταετή Οδική Βοήθεια, ενώ περισσότερες πληροφορίες για  την γκάμα της μάρκας είναι διαθέσιμες στο δίκτυο των επίσημων διανομέων της Citroën, καθώς και στο www.citroen.gr

Προηγούμενο άρθροΤα ελαστικά Goodyear αρχικός εξοπλισμός στο νέο Passat
Επόμενο άρθροΔιαθέσιμο για παραγγελίες το Jeep Renegade MY24