Τα ελαστικά Goodyear αρχικός εξοπλισμός στο νέο Passat

Η σειρά ελαστικών της Goodyear έχει επιλεγεί ως αρχικός εξοπλισμός (OE) από τη Volkswagen για το καινούργιο Passat Variant.

Τα θερινά ελαστικά, τα χειμερινά ελαστικά και τα ελαστικά 4 εποχών θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις κατάλληλες διαστάσεις ελαστικών στο νέο μοντέλο.

Το νέο Passat θα κυκλοφορήσει ως ευέλικτο αυτοκίνητο estate, γνωστό ως Variant στις περισσότερες αγορές, το πρώτο τρίμηνο του 2024. Με περισσότερες από 34 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, το Passat αποτελεί το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της Volkswagen όλων των εποχών μετά το Golf και μπροστά από το Beetle. Το όχημα θα διατεθεί με τρία νέα συστήματα κίνησης plug-in και mild hybrid, και πέντε εκδόσεις turbo με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ.

Η Goodyear διαθέτει μια εξαιρετική σειρά ελαστικών που θα εξοπλίσουν το Passat, συμπεριλαμβανομένων των φημισμένων μοντέλων Vector 4Seasons Gen-3, EfficientGrip Performance 2, UltraGrip Performance 3 και Eagle F1 Asymmetric 6. Αυτή η γκάμα αναδεικνύει την καινοτόμο τεχνολογία η οποία θα συμπληρώσει τον ισχυρό αεροδυναμικό σχεδιασμό και το υψηλής απόδοσης σύστημα μετάδοσης κίνησης που υπόσχεται η Volkswagen με το νέο Passat Variant.

Από την γκάμα ελαστικών 4 εποχών της Goodyear, το Vector 4Seasons Gen-3 έχει αναγνωριστεί για την άριστη απόδοσή του σε συνθήκες υδρολίσθησης, ενώ προσφέρει επίσης οφέλη όπως βελτιωμένο φρενάρισμα (Dry Braking) και χειρισμό σε στεγνό οδόστρωμα (Dry Handling). Το Goodyear EfficientGrip Performance 2 και το Eagle F1 Asymmetric 6 είναι και τα δύο θερινά ελαστικά μεγάλης διάρκειας ζωής που προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και φρενάρισμα τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα. Το UltraGrip Performance 3 της Goodyear είναι χειμερινό ελαστικό, σχεδιασμένο να παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και χειρισμό στο χιόνι και τον πάγο, καθώς και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Η Goodyear διαθέτει πλούσιο ιστορικό στενής συνεργασίας με κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων για τον σχεδιασμό ελαστικών προσαρμοσμένων σε συγκεκριμένα μοντέλα οχημάτων. Αυτή η δέσμευση για τον σχεδιασμό ελαστικών αρχικού εξοπλισμού (OE) εναρμονίζεται απόλυτα με το όραμα της Volkswagen για το Passat Variant, διασφαλίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες του απολαμβάνουν υψηλά επίπεδα ποιότητας, επιδόσεων και άνεσης.

Ο Johannes Moll, Managing Director OE Consumer, στην Goodyear Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής σχολίασε: «Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε επιλεγεί ως ένας από τους παρόχους ελαστικών Πρώτης Τοποθέτησης για το ολοκαίνουργιο Volkswagen Passat Variant. Αυτή η σύμπραξη και επιλογή των ελαστικών της Goodyear στα οχήματά μας υπογραμμίζει την ακλόνητη εμπιστοσύνη της Volkswagen στην τεχνολογία ελαστικών της Goodyear. Ανυπομονούμε να συμβάλλουμε στην παροχή της εξαιρετικής οδηγικής εμπειρίας που το Passat Variant δεσμεύεται να προσφέρει στους απαιτητικούς πελάτες του».

Στο αυτοκίνητο έχουν τοποθετηθεί τα μοντέλα ελαστικών Goodyear Vector 4Seasons Gen-3, EfficientGrip Performance 2, UltraGrip Performance 3 και Eagle F1 Asymmetric 6 στις ακόλουθες διαστάσεις:

Διαστάσεις     Ελαστικό
215/55R17 94 W EfficientGrip Performance 2
215/55R17 94 H UltraGrip Performance 3
215/55R17 94 V Vector 4Season Gen-3
215/60R16 95 V EfficientGrip Performance 2
215/60R16 95 H UltraGrip Performance 3
235/40R19 96 W Eagle F1 Asymmetric 6
235/45R18 94 W Eagle F1 Asymmetric 6
235/45R18 94 W Eagle F1 Asymmetric 6
235/45R18 94 V UltraGrip Performance 3
Προηγούμενο άρθροJ.D. Power: έρευνα ικανοποίησης από τα ελαστικά των EV
Επόμενο άρθροΠρώτο σε ταξινομήσεις το Citroën C3