Christoph Braumiller (αριστερά) και Michael Poglitsch (δεξιά)

Οι Christoph Braumiller και Michael Poglitsch αναλαμβάνουν τα ηνία της Sixt Mobility Consulting.

Η εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης στόλου Sixt Mobility Consulting (SMC) διόρισε δύο νέους Διευθύνοντες Συμβούλους στα ηνία της: τους Christoph Braumiller και Michael Poglitsch, οι οποίοι αναλαμβάνουν αμέσως καθήκοντα.

Ο Christoph Braumiller έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο στόλο. Από το 1987, εργάστηκε στην Auto Service Leasing (ASL). Το 2007, συνίδρυσε την Hannover Leasing Automotive GmbH. Από το 2015, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Flottenmeister GmbH, η οποία εξαγοράστηκε από το SMC Group τον Οκτώβριο του 2019. Ως Διευθύνων Σύμβουλος της SMC θα επικεντρωθεί στις επιχειρησιακές δραστηριότητες.

Ο Michael Poglitsch είναι στέλεχος του Sixt Group εδώ και 20 χρόνια και έχει συμβάλλει στην επιτυχία των πωλήσεων της Sixt SE σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ως Senior Director Global Accounts. Ως Διευθύνων Σύμβουλος σε ισότιμη βάση με τον κ. Braumiller, θα επικεντρωθεί στις Πωλήσεις και τη Διεθνοποίηση.

Οι κ.κ. Braumiller και Poglitsch αντικαθιστούν τον Christoph von Tschirschnitz, ο οποίος ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της SMC από τον Οκτώβριο του 2018. Ο κ. Von Tschirschnitz προώθησε με επιτυχία την ψηφιοποίηση και τη διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων της SMC, η οποία ενεργοποιείται τώρα σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες.

Ο κ. Von Tschirschnitz και το Διοικητικό Συμβούλιο της Sixt Leasing συμφώνησαν σε φιλικό τερματισμό της συμφωνίας λίγους μήνες πριν τη λήξη της, για να διευκολύνουν τη μελλοντική ένταξη της SMC στη δομή της Hyundai Capital Bank Europe GmbH, η οποία εξαγόρασε τη Sixt Leasing από τη Sixt SE τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Φωτογραφίες: Sixt

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ Mercedes καταργεί το πρόγραμμα συνδρομής στις ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΗ DPD δοκιμάζει νέο ηλεκτρικό βαν με εφεδρικό κινητήρα