Η Yokohama απέσπασε το πρώτο της βραβείο NTDA Tyre Manufacturer of the Year, στην τελετή απονομής των βραβείων για τους κατασκευαστές ελαστικών, στο Birmingham του  Ηνωμένου Βασιλείου.

Στη φωτογραφία, στελέχη της Yokohama UK και της Yokohama High Performance Tyres Ltd, μαζί με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Yokohama Europe, παρουσιάζουν με υπερηφάνεια το βραβείο NTDA Tyre Manufacturer of the Year.

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, το συγκεκριμένο βραβείο αποδεικνύει ότι  η Yokohama είναι ο καλύτερος πρεσβευτής, σε παγκόσμια κλίμακα, ως προς την ανταγωνιστική παραγωγή και την παροχή υπηρεσιών, αποτελώντας πρότυπο για τους ανταγωνιστές της στον κλάδο.

Μετά από την τελετή απονομής των βραβείων, ακολούθησε ένα ημερήσιο συνέδριο που επικεντρώθηκε  στις επενδύσεις σε προσωπικό και τεχνολογία, καθώς και στις επερχόμενες τάσεις στην βιομηχανία των ελαστικών. Περίπου 600 μέλη της βιομηχανίας ελαστικών του Ηνωμένου Βασιλείου, συγκεντρώθηκαν στο ICC στο Μπέρμιγχαμ για το 90ο ετήσιο δείπνο του NTDA (National Tyre Distributors Association)  και των βραβείων της βιομηχανίας ελαστικών.

NTDA Dinner (φωτογραφία NTDA)

Η γκάμα των ελαστικών της Yokohama έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών αυτών.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά Yokohama στην ελληνική αγορά, από το 1957.

 

 

Προηγούμενο άρθροH εμπειρία από την χρήση του πρώτου ταξί Nissan LEAF
Επόμενο άρθροΟ Thomas Sedran νέος πρόεδρος LCV της ACEA