Η BMW λανσάρει στο Ηνωμένο Βασίλειο το πρόγραμμα Inside Edge για εταιρικά BMW, επιβραβεύοντας την αφοσίωση των οδηγών εταιρικών αυτοκινήτων.

Η BMW εγκαινίασε το Inside Edge, ένα πρόγραμμα πιστότητας των οδηγών εταιρικών αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, που σχεδιάστηκε για να «δένει» τους οδηγούς με τη μάρκα, προσφέροντας υπηρεσίες κατ΄οίκον και καθ΄οδόν.

Το Inside Edge προσβλέπει στη δημιουργία «δεσίματος» με τη μάρκα, που σήμερα είναι περιορισμένο, καθώς οι οδηγοί εταιρικών αυτοκινήτων παραγγέλνουν μέσω του fleet manager ή της εταιρείας leasing.

Μόλις εγγραφούν στο Inside Edge, οι οδηγοί αποκτούν πρόσβαση σε ανταμοιβές και οφέλη στους ακόλουθους τέσσερις τομείς: My Work, My Journey, My Life και My World, με συνεργασίες και ανταμοιβές, καθώς και επιχειρηματικές πληροφορίες.

Για να απλοποιήσει το κουραστικό έργο της διαχείρισης εσόδων και αποζημιώσεων για επαγγελματικά ταξίδια, το πρόγραμμα προσφέρει συμπληρωματική πρόσβαση στο Expensify, ένα παγκόσμιο σύστημα διαχείρισης δαπανών, για να βοηθήσει στην παρακολούθηση του κόστους ενώσο οι οδηγοί βρίσκονται καθ’ οδόν.

Το Inside Edge περιλαμβάνει επίσης το Peptalk, μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει καθημερινά κίνητρα μέσω επιμελημένων λιστών αναπαραγωγής από τους καλύτερους ομιλητές στον κόσμο.

Τα μέλη του Inside Edge θα κληθούν επίσης να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους με πρόσβαση σε μια σειρά διαδικτυακών μαθημάτων τεσσάρων εβδομάδων που παρέχονται από την Shaw Academy. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν ηγεσία και διαχείριση, ψηφιακό μάρκετινγκ και διαχείριση έργων και πολλά άλλα, η ολοκλήρωση των οποίων οδηγεί σε ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο Advanced Diploma.

Τα προνόμια περιλαμβάνουν ακόμα ενοικίαση ταινιών, διαγωνισμούς για μια σειρά από βραβεία, εκπτώσεις στη γκάμα BMW Lifestyle, κ.ά.

Το Inside Edge ξεκίνησε ως πιλοτικό πρόγραμμα τον Δεκέμβριο του 2020 και έχει διάρκεια τριών μηνών. Τα σχόλια των διαχειριστών στόλων και των οδηγών εταιρικών αυτοκινήτων θα διαμορφώσουν το τελικό πρόγραμμα, το οποίο θα ξεκινήσει αργότερα φέτος.

Προηγούμενο άρθροΕλαστικά Continental με τεχνολογία RFID
Επόμενο άρθροΗ Elke Temme στην Volkswagen Group Components