Η Elke Temme στην Volkswagen Group Components
Elke Temme, Επικεφαλής Φόρτισης & Ενέργειας, Volkswagen Group Components

Η Elke Temme ενισχύει την ομάδα της Volkswagen Group Components, αναλαμβάνοντας επικεφαλής της νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας Φόρτισης και Ενέργειας.

Την 1η Ιανουαρίου 2021, η Elke Temme ανέλαβε το μάνατζμεντ της νεοσύστατης επιχειρηματικής δραστηριότητας φόρτισης και ενέργειας της Volkswagen Group Components. Οι αρμοδιότητές της θα περιλαμβάνουν τη συγκέντρωση και διαχείριση υφιστάμενων δραστηριοτήτων του Ομίλου στους τομείς της ενέργειας, των υπηρεσιών φόρτισης, του εξοπλισμού και της υποδομής φόρτισης για όλες τις μάρκες. «Με την Elke Temme η εταιρεία μας απέκτησε έναν καταξιωμένο εμπειρογνώμονα στους τομείς της ενέργειας και φόρτισης. Με την πολυετή και εξαιρετική εμπειρία της θα ενεργοποιήσει γρήγορα τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα και θα συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη όχι μόνον της Group Components, αλλά και ολόκληρου του Ομίλου προς τα εμπρός, στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας», δήλωσε ο Thomas Schmall, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen AG και CEO της Volkswagen Group Components.

Η Elke Temme εντάσσεται στη Volkswagen προερχόμενη από την εταιρεία ενέργειας RWE / Innogy, όπου ασκούσε διάφορα καθήκοντα τα τελευταία 18 χρόνια. Στην τελευταία της θέση, η κ. Temme εκτελούσε χρέη COO της Innogy eMobility Solutions GmbH, μιας ανεξάρτητης εταιρείας υπό την αιγίδα της Innogy SE, που παρέχει λύσεις λογισμικού βάσει cloud, καθώς και εξοπλισμό φόρτισης AC και DC σε συνεργάτες B2B.

Γεννηθείσα στο Βόλφσμπουργκ, η κ. Temme είναι εξειδικευμένο τραπεζικό στέλεχος και διαθέτει πτυχίο στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ξεκίνησε την καριέρα της στην Commerzbank AG, προτού αναλάβει, από το 2002, διάφορα διευθυντικά καθήκοντα στην RWE AG και την Innogy SE.

Προηγούμενο άρθροInside Edge, πρόγραμμα πιστότητας για εταιρικά BMW
Επόμενο άρθροHyundai και Apple θα συνεργαστούν για ηλεκτρικό αυτοκίνητο;