Η ινδική εξειδικευμένη εταιρεία ride-hailing Ola επεκτείνεται προσφέροντας λύσεις κινητικότητας σε εταιρικούς πελάτες στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Με την επωνυμία Ola Corporate, η υπηρεσία προσφέρει ασφαλείς, οικονομικά αποδοτικές ταξιδιωτικές λύσεις με επίκεντρο το ride-hailing, περιλαμβάνοντας κεντρική χρέωση προς υποστήριξη των συναλλαγών χωρίς μετρητά και εξατομικευμένες διαδρομές.

Η Ola Corporate υποστηρίζει πως μειώνει τα έξοδα μετακίνησης εργαζομένων έως και 25% σε σύγκριση με εναλλακτικές επιλογές, καθώς δεν υφίσταται χρόνος αναμονής ή τέλη πλατφόρμας. Η νέα λύση ταιριάζει με την αύξηση ζήτησης υπηρεσιών μετακίνησης μετά το lockdown, η οποία, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, διπλασιάστηκε τον τελευταίο μήνα.

Προς το παρόν, η υπηρεσία προσφέρεται στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Λονδίνο, αλλά πρόκειται να επεκταθεί και στην υπόλοιπη Βρετανία: “Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με επιχειρήσεις σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο για να καλύψουμε τις ανάγκες κινητικότητάς τους και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να επιστρέψουν στην εργασία τους με ασφάλεια”, δήλωσε ο Marc Rozendal, Διευθύνων Σύμβουλος της Ola στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο International Fleetworld.

Φωτογραφία: Ola Corporate

 

Προηγούμενο άρθροFCA e-Mobility: Η ηλεκτροκίνηση στα χέρια των νέων
Επόμενο άρθροMercedes-Benz T-Class: van μικρό και οικογενειακό