Βασιζόμενη στην ισχυρή ανάπτυξη της λύσης παράδοσης οχημάτων στη Γαλλία, η Fullcar Services έχει επεκτείνει την προσφορά της σε άλλες οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, με την επωνυμία WeMooveCars. Περισσότερες χώρες, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης, πρόκειται να ακολουθήσουν σύντομα.

Η WeMooveCars είναι ένα πολυεθνικό δίκτυο ειδικών για την παράδοση οχημάτων, που συνεργάζονται σε μια κοινή web πλατφόρμα για να προσφέρουν μια τυποποιημένη, υψηλής ποιότητας λύση στις απαιτήσεις παράδοσης οχημάτων από εταιρείες ενοικίασης, αυτοκινητοβιομηχανίες, διαχειριστές στόλου και άλλους ενδιαφερόμενους του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η WeMooveCars προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών μεταφοράς οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής, παράδοσης και επιστροφής νέων και μεταχειρισμένων οχημάτων, με ή χωρίς μεταβίβαση ή/και συντήρηση, επισκευή και γενικά μεταφορά οχήματος ανά πάσα στιγμή. Αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να αναπτυχθούν γρήγορα και ομοιόμορφα και να επισημανθούν με λευκή ετικέτα εάν είναι απαραίτητο. Η web πλατφόρμα παρέχει λεπτομερείς λειτουργικές και οικονομικές αναφορές, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Για να γίνουν συνεργάτες του δικτύου WeMooveCars, οι διάφοροι ειδικοί της παράδοσης πρέπει να πληρούν ένα πολύ αυστηρό και ακριβές σύνολο κριτηρίων ποιότητας και υπηρεσιών. Όλοι οι εταίροι δεσμεύονται να τηρούν μια συμφωνία για το επίπεδο των υπηρεσιών (SLA) και να τηρούν βασικούς δείκτες απόδοσης (KPIs).

Εκτός από τη Γαλλία, η WeMooveCars είναι ήδη διαθέσιμη στη Γερμανία, την Ιταλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, την Ισπανία, την Πολωνία και την Τσεχία. Το δίκτυο WeMooveCars επεκτείνεται περαιτέρω, σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και στη Βόρεια Αφρική. Η υπηρεσία θα προσφέρεται σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Δανία, την Ελβετία, την Αυστρία, την Ελλάδα, την Πορτογαλία και το Μαρόκο.

Η WeMooveCars αποτελεί μέρος της Feedback Enterprise, το 2018 η Full Car Services ανέφερε 30% ετήσια αύξηση, 25.000 παραδόσεις οχημάτων και πάνω από 580.000 επιτόπιες μεταφορές στη Γαλλία.

Προηγούμενο άρθροΗ DHL θα χρησιμοποιήσει ηλεκτρικά βαν στις ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΈνα πολυχρηστικό SUV η νέα GLB της Mercedes-Benz