Η CarNext.com ξεκινάει δημοπρασίες
Το κατάστημα της CarNext στην Αθήνα

Η κορυφαία διαδικτυακή αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Ευρώπης για πελάτες λιανικής και εμπόρους, επεκτείνει τις δραστηριότητές της B2B με δημοπρασίες στο CarNext.com Auctions.

Η επιχείρηση της LeasePlan, εγκαινιάζει το CarNext.com Auctions, το MyCarNext και νέες βοηθητικές υπηρεσίες για να καλύψει το αναπτυσσόμενο δίκτυο εμπόρων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Grainne van Berkum, Chief Operations Officer της CarNext.com, δήλωσε: “Στη Νέα Κανονικότητα παρατηρείται ήδη επιτάχυνση του ηλεκτρονικού εμπορίου σε σχεδόν όλους τους τομείς και η CarNext.com δεν αποτελεί εξαίρεση – οι πελάτες μας λιανικής ήδη υιοθετούν διαδικτυακές διαδικασίες και, επί πλέον, η πρώτη για τον κλάδο διαδικτυακή πρότασή μας B2B είναι πιο δημοφιλής από ποτέ. Γνωρίζουμε πως οι έμποροι επιθυμούν να υποβάλλουν διαδικτυακές προσφορές απρόσκοπτα όταν τους βολεύει και η αύξηση κατά 40% της χρήσης εφαρμογών (Q4 2020) καταδεικνύει πως η λύση γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στο αναπτυσσόμενο δίκτυο εμπόρων μας (125.000 πανευρωπαϊκά πλέον). Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την πλατφόρμα, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα αυτοκίνητα ψηφιακά, σε περισσότερες αγορές, σε περισσότερους εμπόρους”.

Πρώτα online

Οι δημοπρασίες της CarNext.com πραγματοποιούνται διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας CarNext.com Auctions, πουλώντας καθημερινά χιλιάδες αυτοκίνητα. Η εφαρμογή για κινητά καθιστά τις προσφορές εν κινήσει απρόσκοπτες, εξατομικευμένες και αποτελεσματικές. Η εφαρμογή περιλαμβάνει αποθηκευμένες αναζητήσεις, εξατομίκευση και άμεσες ειδοποιήσεις. Δείτε περισσότερα εδώ.

MyCarNext

Μέσω του dashboard MyCarNext, οι επαγγελματίες έμποροι μπορούν να εξατομικεύσουν τις προτιμήσεις προσφορών τους και να επικοινωνήσουν 24/7 με το διεθνές κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, για καλύτερα αποτελέσματα.

Υπηρεσίες μεταφοράς

Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας ο πλειοδότης μπορεί να ζητήσει άμεση προσφορά μεταφοράς των οχημάτων που αγοράστηκαν μέσω της CarNext.com Auctions στη διεύθυνσή του οπουδήποτε στην Ευρώπη.

Φωτογραφία: CarNext.com

Προηγούμενο άρθροΤύποι καυσίμων νέων βαν: πιο δημοφιλές το ντίζελ
Επόμενο άρθροΗ εξέλιξη του ηχοσυστήματος του Volkswagen Golf