Η πλατφόρμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) Ecovadis απένειμε στην Arval την χρυσή επιβράβευσή της, αναγνωρίζοντας την εταιρεία leasing και κινητικότητας μεταξύ του 2% των καλύτερων εταιρειών της κατηγορίας ‘Ενοικίαση και Μίσθωση Οχημάτων’ για την ΕΚΕ.

Η Arval αναγνωρίζεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, γεγονός που τονίζει τη δέσμευσή της στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της. Πέρυσι, η Arval βαθμολογήθηκε με 70/100, δύο βαθμούς υψηλότερα από το 2018.

“Η κινητικότητα – η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο του όσων προσφέρει η Arval στους πελάτες της – έχει αντίκτυπο σε πολλές από τις σημερινές βασικές κοινωνικές και οικολογικές προκλήσεις, όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η συμφόρηση και η προσβασιμότητα, το μέλλον των πόλεων και η ποιότητα ζωής. Η Arval βοηθά τους πελάτες της να πετύχουν την ενεργειακή τους μετάβασή τους, προσφέροντας βιώσιμες λύσεις κινητικότητας. Η ΕΚΕ δεν αποτελεί επιλογή ούτε καθήκον, αλλά αποτελεί μέρος του DNA του Arval”.

“Στην Arval, είμαστε πεπεισμένοι ότι η προορατική δράση είναι ουσιαστικό μέρος της προσέγγισής μας. Με περισσότερα από 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα στους δρόμους, πολλούς οδηγούς πίσω από το τιμόνι και δισεκατομμύρια χιλιόμετρα ταξιδίων κάθε χρόνο, τουλάχιστον μπορούμε να πούμε ότι έχουμε λόγο στην ενεργειακή μετάβαση, στην οδική ασφάλεια, στην κυκλοφοριακή συμφόρηση, στην αστικοποίηση και στην πράσινη κινητικότητα”, δήλωσε ο Alain Van Groenendael, Πρόεδρος και CEO της Arval.

Η EcoVadis διαθέτει μια συνεργατική πλατφόρμα που βασίζεται στο web, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να αξιολογήσουν την απόδοση της ΕΚΕ των παγκόσμιων προμηθευτών τους. Οι επιχειρήσεις λαμβάνουν μια βαθμολογία μέχρι το 100, ανάλογα με τις επιδόσεις τους σε τέσσερις τομείς: περιβάλλον, εργασιακές πρακτικές, δίκαιες επιχειρηματικές πρακτικές και βιώσιμες προμήθειες. Για κάθε μία από αυτές τις περιοχές, η EcoVadis αξιολογεί τις πολιτικές, τις δράσεις και τα αποτελέσματα κάθε οργανισμού.

Προηγούμενο άρθροΈνας αιώνας Mazda Motor Corporation
Επόμενο άρθροΠρώτα σκίτσα της νέας Škoda OCTAVIA RS iV