Toyota Yaris

Το νέο Toyota Yaris προσφέρει διευρυμένη υβριδική σειρά, βελτιωμένη ασφάλεια με ταχύτερη επιτάχυνση και ψηφιακή εμπειρία χρήστη.

Το Yaris είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στην ιστορία της Toyota, με τις παγκόσμιες πωλήσεις του να έχουν ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια το 2023

Οι τελευταίες αναβαθμίσεις στο αμιγώς υβριδικό ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης του Yaris είναι βασικές παρέχουν υψηλότερες επιδόσεις και πιο διασκεδαστική οδηγική εμπειρία. Με το νέο Yaris, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να επιλέξουν από δύο υβριδικά συστήματα μετάδοσης κίνησης εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες τους, ενώ επωφελούνται από τις κορυφαίες περιβαλλοντικές επιδόσεις του Yaris στην κατηγορία.

Όταν το σύστημα 1,5 λίτρου έκανε το ντεμπούτο του, επαινέθηκε για την εξαιρετική του απόδοση καυσίμου και εκπομπών ρύπων και για το γεγονός πως το αυτοκίνητο μπορεί να οδηγηθεί περισσότερο χρόνο με ηλεκτρική κίνηση. Με την ανάπτυξη της μονάδας κιβ. ταχυτήτων/διαφορικού από την τελευταία, πέμπτη γενιά της κορυφαίας στην αγορά υβριδικής ηλεκτρικής τεχνολογίας της Toyota, προσφέρει περισσότερη ισχύ και ροπή και πιο ικανοποιητική οδηγική ικανότητα.

Εκτός από την ενίσχυση της ισχύος και των επιδόσεων του υβριδικού ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης για να δώσει στους ευρωπαίους πελάτες περισσότερες επιλογές και αυξάνοντας το εύρος των προηγμένων συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού, η Toyota εισάγει μια εντελώς νέα ψηφιακή διάσταση στο αυτοκίνητο. Το ολοκληρωμένο πακέτο περιλαμβάνει μια προσαρμόσιμη οθόνη οργάνων οδηγού, ένα πιο ισχυρό και διαισθητικό σύστημα πολυμέσων, βολική και σταθερή συνδεσιμότητα και, για πρώτη φορά, ένα ψηφιακό κλειδί hands-free για πρόσβαση και εκκίνηση του αυτοκινήτου.

Κατασκευασμένο στην Ευρώπη, το νέο Yaris θα ενισχύσει τη μακροχρόνια φήμη του μοντέλου για καινοτομία και αριστεία στον σχεδιασμό και τη μηχανική μικρών αυτοκινήτων. Οι online κρατήσεις του νέου Yaris σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο

Προηγούμενο άρθροΠροηγμένες λύσεις φόρτισης Schneider Electric
Επόμενο άρθροΟ Jose Roman SVP της Nissan και επικεφαλής της Infiniti