Η Fisker Inc. κατασκευαστής βιώσιμων ηλεκτρικών οχημάτων και προηγμένων λύσεων κινητικότητας – και η Wallbox κορυφαίος πάροχος λύσεων διαχείρισης ηλεκτρικών οχημάτων και ενέργειας παγκοσμίως, συνεργάζονται για λύσεις φόρτισης EV κατ’ οίκον.

Οι δύο εταιρείες θα προσφέρουν στους ιδιοκτήτες Fisker EV οικιακούς φορτιστές Wallbox, μέσω του ιστότοπου Fisker, στις αγορές των ΗΠΑ, του Καναδά και της Ευρώπης. Ο Pulsar Plus, ο φορτιστής της Wallbox με τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως και από τους μικρότερους έξυπνους φορτιστές EV, θα διατίθεται στην αγορά της Βόρειας Αμερικής μέσω της Fisker.

Η Fisker θα είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που θα προσφέρει τον φορτιστή Pulsar Max της Wallbox στην Ευρώπη, παρέχοντας τοπικές λύσεις φόρτισης σε επτά ευρωπαϊκές χώρες. Όπως ο Pulsar Plus, ο Pulsar Max παρέχει υψηλές ταχύτητες φόρτισης και πλήρη διαχείριση ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της ηλιακής φόρτισης, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν τα ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα.

Και οι δύο φορτιστές μπορούν να εγκατασταθούν σε σπίτια, γραφεία και συγκροτήματα κατοικιών για απλή και αποτελεσματική φόρτιση. Η Fisker και η Wallbox σχεδιάζουν επίσης να προσφέρουν στην Ευρώπη υπηρεσίες εγκατάστασης στο σπίτι μέσω της Wallbox.

Οι έξυπνοι φορτιστές Wallbox Pulsar Max θα διατίθενται σε όσους παραγγέλνουν Fisker Ocean στις ευρωπαϊκές αγορές, από τον Νοέμβριο του 2022: Αυστρία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Νορβηγία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Fisker Ocean, το πρωτοποριακό αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Fisker, διατίθεται με τρία επίπεδα εξοπλισμού: Extreme, Ultra και Sport. Το κορυφαίο Fisker Ocean Extreme καλύπτει 350 μίλια(1) με μία μόνο φόρτιση, διαθέτει διπλό κινητήρα, τετρακίνηση, τρεις λειτουργίες οδήγησης, περιστρεφόμενη οθόνη Revolve 17,1 ιντσών, οροφή SolarSky, California Mode, Smart Traction και πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου ψηφιακού ραντάρ στον κόσμο.

Η έναρξη παραγωγής του Fisker Ocean προβλέπεται για τις 17 Νοεμβρίου 2022, σε εργοστάσιο ουδέτερου άνθρακα στο Γκρατς της Αυστρίας. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν αμέσως μετά.

Προηγούμενο άρθροSolera Fleet Solutions, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα
Επόμενο άρθροΤαξινομήσεις επαγγελματικών τον Αύγουστο 2022