Η Sfakianakis Academy, είναι μία πλατφόρμα εκπαίδευσης που προσφέρει πλούσιο υλικό και δυνατότητες πρόσβασης στη γνώση σε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου Σφακιανάκη.

“Η Sfakianakis Academy εκπληρώνει τη δέσμευσή μας για διαρκή εκπαίδευση και ανάπτυξη των Ανθρώπων μας” αναφέρει σχετική ανακοίνωση. “Μέσα από την πλατφόρμα, οι εργαζόμενοί μας έχουν πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο φάσμα e-Learning μαθημάτων, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους σύμφωνα με το ρόλο εργασίας τους, με δυνατότητα ασύγχρονης παρακολούθησης  από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο, αποκτώντας πιστοποιητικό παρακολούθησης με την ολοκλήρωση κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος. Μέσω της ενέργειας αυτής επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, να εμβαθύνουμε σε γνώσεις, καθώς και να δρομολογήσουμε την εκπαιδευτική εξέλιξη ‘κτίζοντας το μέλλον’ της επαγγελματικής πορείας των εργαζομένων μας”.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της Sfakianakis Academy περιλαμβάνουν:

  • Εξατομικευμένη Εκπαίδευση: Οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση σε μαθήματα που αφορούν τον τομέα εργασίας τους, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη κάλυψη των εκπαιδευτικών τους αναγκών.
  • Ευελιξία Χρόνου και Τόπου: Οι εργαζόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, σύμφωνα με το πρόγραμμά τους.
  • Πιστοποίηση Παρακολούθησης: Με την ολοκλήρωση κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος, οι εργαζόμενοι λαμβάνουν αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η Chief Human Resources Officer & Corporate Affairs του Ομίλου Σφακιανάκη, Ζέτα Ζιόβα, με αφορμή το λανσάρισμα της πλατφόρμας ανέφερε: “Η Sfakianakis Academy δεν αποτελεί μόνο ένα εργαλείο για την ανάπτυξη των εργαζομένων, αλλά είναι επίσης ένα βήμα προς τη διαρκή και σταθερή βελτίωση της επιχείρησής μας. Με την εξασφάλιση σωστά καταρτισμένου προσωπικού, μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος”.

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία ZES και electrip με το δίκτυο της Hubject
Επόμενο άρθροPolestar Charge: νέα πανευρωπαϊκή υπηρεσία φόρτισης