Από αριστερά: İbrahim Sinan Ak, CEO της Electrip Global, και Christian Hahn, CEO της Hubject

Η ZES και η electrip, οι κοινοπραξίες των Zorlu Enerji & WrenHouse που ιδρύθηκαν από την Electrip Global Ltd και η Hubject, παγκόσμιος πάροχος δικτύου φόρτισης, υπέγραψαν συνεργασία για την ανάπτυξη λύσεων ηλεκτρικής κινητικότητας.

Η ZES, ως ένας από τους κορυφαίους διαχειριστές σημείων φόρτισης (CPO) της Τουρκίας, και η electrip ανακοίνωσαν συνεργασία με την Hubject, παγκόσμιο πάροχο δικτύου φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματ. Η συμφωνία η οποία υπεγράφη στις 21 Μαρτίου, από τους İ. Sinan Ak, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Electrip Global Ltd, και Christian Hahn, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hubject, επιτρέπει τη χρήση 4.000 σταθμών ZES στην Τουρκία και σταθμών της electrip στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Κροατία, το Μαυροβούνιο και την Πολωνία, που είναι συμβατοί με εκατοντάδες παρόχους υπηρεσιών e-mobility σε όλη την Ευρώπη, προσφέροντας στους οδηγούς EV απρόσκοπτη εμπειρία φόρτισης.

Ο İ. Sinan Ak, Διευθύνων Σύμβουλος της Electrip Global Ltd, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: “Ξεκινήσαμε τη ZES το 2018 για να υποστηρίξουμε τους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων στην Τουρκία με τους σταθμούς φόρτισης εντός και εκτός πόλης και πρόσφατα παρουσιάσαμε το “electrip” στην Ευρώπη για να επιταχύνουμε την επανάσταση των ηλεκτρικών οχημάτων. Ως σύγχρονες εταιρείες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε αυτή την πολύτιμη συνεργασία με την Hubject. Αυτή η συνεργασία θα μας βοηθήσει να κάνουμε τα ηλεκτρικά οχήματα πιο προσιτά και χρηστικά σε όλη την Τουρκία και τις ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό αποτελεί ουσιαστικό μέρος του συνολικού μας σχεδίου για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και την προστασία του πλανήτη μας με τη συμβολή μας στην επέκταση του οικοσυστήματος της ηλεκτρικής κινητικότητας”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Hubject, Christian Hahn πρόσθεσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη ZES και την electrip στο δίκτυο CPO της inter-charge. Αυτή η συνεργασία θα τους βοηθήσει να ενισχύσουν τις υποδομές τους στις χώρες όπου δραστηριοποιούνται. Σημαίνει ότι χιλιάδες οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων θα μπορούν να βρίσκουν και να χρησιμοποιούν εύκολα σταθμούς φόρτισης ZES και electrip και άλλους που αποτελούν μέρος του δικτύου e-roaming της Hubject, το οποίο με τη σειρά του αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση της ενθάρρυνσης των οδηγών να στραφούν στην ηλεκτροκίνηση”.

Προηγούμενο άρθροΗ UM Motorcycles στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024
Επόμενο άρθροSfakianakis Academy, για εργαζόμενους του ομίλου