Η UM Motorcycles θα συμμετάσχει στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Η UM Motorcycles θα συμμετέχει στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, 10-14 Απριλίου, παρουσιάζοντας όλη τη γκάμα των μοντέλων της.

Η UM Motorcycles, με ιστορία από το 2000 και έδρα στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, διαθέτει μια ευρεία γκάμα μοντέλων και στην ελληνική αγορά, που είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου εύρους αγοραστών, στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες δίκυκλων. Αιχμή του δόρατος αποτελεί ο εντυπωσιακός σχεδιασμός, οι εφαρμοσμένες καινοτομίες στους τομείς της άνεσης και της ασφάλειας, η προσεγμένη ποιότητα, αλλά και το κορυφαίο value for money.

Η γκάμα της UM Motorcycles απαρτίζεται από μοντέλα της κατηγορίας underbone (το λεγόμενο παπί), scooters και μοτοσυκλέτες που όλα τους έχουν ως κοινό γνώρισμα την υψηλή αισθητική και την εξαιρετική ποιότητα υλικών.

Πιο συγκεκριμένα, η UM, στην πρώτη κατηγορία δίκυκλων, διαθέτει το Flash 125LX, ενώ στην κατηγορία των scooters διαθέτει τα Chill 125 (στις εκδόσεις Sport και Classic) και το XPEED 125RX. Τέλος, στην κατηγορία των μοτοσυκλετών διατίθενται τα Renegade 125 (στις εκδόσεις Sport, Commando και Freedom) και Renegade 300 (στις εκδόσεις Commando και Freedom).

Όλη η γκάμα μοντέλων της UM Motorcycles θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, για πρώτη φορά σε διοργάνωση στο ελληνικό κοινό.

Στο περίπτερο D1 θα βρίσκονται όλοι οι άνθρωποι της UM Motorcycles για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της αμερικάνικης φίρμας. Παράλληλα, στο χώρο των test rides, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τις UM Renegade Sport 125 και Commando 300.

Αποκλειστικός εισαγωγέας του αμερικανικού οίκου δικύκλων στην Ελλάδα είναι η TEOREN MOTORS Β.Ν. Θεοχαράκης.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 θα διεξαχθεί από τις 10-14 Απριλίου, στο σύγχρονο εκθεσιακό χώρο του Athens Metropolitan Expo. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 14.00-21.00 τις καθημερινές και από τις 10.00-21.00 το Σαββατοκύριακο, ενώ το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ.

Προηγούμενο άρθροContiConnect Lite, για ψηφιακή διαχείριση ελαστικών
Επόμενο άρθροΣυνεργασία ZES και electrip με το δίκτυο της Hubject