Οι οδηγοί εταιρικών αυτοκινήτων Polestar διαθέτουν πλέον πρόσβαση σε πανευρωπαϊκό δημόσιο δίκτυο φόρτισης άνω των 650.000 σημείων, με το λανσάρισμα της Polestar Charge.

Η νέα υπηρεσία αποτελεί συνεργασία μεταξύ της Polestar και της Plugsurfing και είναι η πρώτη εφαρμογή κατακευαστή στην Ευρώπη που ενσωματώνει σταθμούς Tesla Supercharger προσβάσιμους σε οδηγούς άλλων μαρκών.

Μέσω της εφαρμογής Polestar Charge, οι οδηγοί θα έχουν επίσης πρόσβαση σε 500 διεθνή και τοπικά δίκτυα 27 ευρωπαϊκών χωρών, συμπεριλαμβανομένων των IONITY, Recharge, Total, Fastned και Allego.

Δυνατότητα συνδρομής

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία προσφέρει έκπτωση 30% στα τέλη φόρτισης σε 28.000 φορτιστές σε Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γερμανία, Ισπανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο, έναντι μηνιαίας χρέωσης 13,99 ευρώ.

Η έξυπνη ενσωμάτωση της Polestar Charge με το Google Maps θα βοηθήσει τους οδηγούς να σχεδιάσουν βέλτιστες στάσεις φόρτισης κατά μήκος των διαδρομών τους και να ενεργοποιήσουν τις μπαταρίες των αυτοκινήτων τους για τις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες φόρτισης.

Ο Thomas Ingenlath, CEO της Polestar, δήλωσε: «Με πρόσβαση στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά δίκτυα και την έξυπνη ενσωμάτωση του Google Maps, διευκολύνουμε τους οδηγούς της Polestar στην καθημερινότητα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, χωρίς να ανησυχούν για την επόμενη φόρτιση”.

Οι ευρωπαϊκές παραδόσεις των νέων Polestar 3 και Polestar 4 θα ξεκινήσουν εντός του έτους.

Φωτογραφία: Polestar

Προηγούμενο άρθροSfakianakis Academy, για εργαζόμενους του ομίλου
Επόμενο άρθροFlexis SAS: κοινοπραξία eLCV επόμενης γενιάς