Το Remarketing Expert Track στις 22 Ιουνίου ασχολείται με το πώς να αγοράσετε και να πουλήσετε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο διαδίκτυο.

Εγγραφείτε τώρα στην επόμενη συνεδρία του Remarketing Expert Track στις 22 Ιουνίου και αναβαθμίστε το remarketing οχημάτων σας στον 21ο αιώνα. Σε ένα απόγευμα, μπορείτε να μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο διαδίκτυο.

Δείτε τις λεπτομέρειες του προγράμματος και εγγραφείτε στο Remarketing Expert Track

Το Remarketing Expert Track είναι μια πρωτοβουλία του Fleet Europe, αφιερωμένη στον ευρωπαϊκό κλάδο remarketing οχημάτων. Μέσα από μια σειρά παρουσιάσεων, μελετών περιπτώσεων, ολοκληρωμένων ενοτήτων και ευκαιριών δικτύωσης, μπορείτε να εμβαθύνετε σε αυτό το συχνά παραμελημένο τμήμα του στόλου.

Σήμερα, όλο και περισσότεροι παίκτες εισέρχονται στην αγορά για να προσφέρουν υπηρεσίες και πλατφόρμες όπου μπορείτε να πουλήσετε μεταχειρισμένα οχήματα διαδικτυακά. Εταιρείες leasing, αλλά και νέοι παίκτες εισέρχονται στην αγορά, ενώ τα δίκτυα αντιπροσώπων μένουν πίσω.

Σε αυτό το πρόγραμμα μισής ημέρας, θα έχετε την ευκαιρία διασύνδεσης με όσους διαταράσσουν και καινοτομούν στο διαδικτυακό remarketing οχημάτων.

Βασικά σημεία

Silvan Cloud Rath
  • Πώς η Carvana έπεισε τον κόσμο να αγοράζει αυτοκίνητα στο διαδίκτυο

Σε έναν κόσμο όπου το ηλεκτρονικό εμπόριο άλλαξε δραστικά τον τρόπο αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών, η αυτοκινητοβιομηχανία υστερεί. Αυτό δημιουργεί τεράστιες ευκαιρίες σε νέους παίκτες να δημιουργήσουν πλήρως ψηφιακή εμπειρία για τους πελάτες. Ο Silvan Cloud Rath θα αναλύσει τους παράγοντες που οδήγησαν την Carvana στην επιτυχία, μέσω μιας τυπικής εμπειρίας για τον πελάτη και επισημαίνοντας πώς συνέβη αυτό.

Με τον Silvan Cloud Rath, CEO @ Twinner. Entrepreneur. Digital Strategist. Executive Coach

  • Παρουσίαση από τον συνιδρυτή της Autorola

Με τον Andy Shields, Global Business Unit Director της Indicata

Sebastian Fuchs
  • Παρουσίαση από τον συνιδρυτή της Cox Automotive

Με τον Sebastian Fuchs, MD Manheim and RMS Automotive Continental Europe

  • Συζήτηση

Εμπειρογνώμονες θα μοιραστούν τις απόψεις τους για την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς, θα εξετάσουν το μέλλον και τις προκλήσεις στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο διαδίκτυο. Με τους:

  • Διασυνοριακές πωλήσεις B2B, GEOτιμολόγηση και φόρος εισαγωγών

Σε μια ολοκληρωμένη ενότητα, θα μάθετε πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση remarketing μέσω διασυνοριακών πωλήσεων B2B.

Με τον Brian Madsen, Director Cars2Click International

  • Ο πόλεμος των ταλέντων

Σε μια ειδική παρουσίαση, ο Wolfgang Reinhold θα αναρωτηθεί για τον σημερινό «πόλεμο» για ταλέντα στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο του remarketing και την ανάγκη για εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά στελεχών. Θα εξηγήσει την υποστήριξη που παρέχει η CARA στον κλάδο remarketing για να αντιμετωπιστούν αυτές οι προκλήσεις.

Με τον Wolfgang Reinhold, Πρόεδρο της CARA

Frederic Apers
  • Είτε προχωράτε ψηφιακά είτε όχι

Η πανδημία αύξησε τις επιλογές “άμεση αγορά” ή των λειτουργιών κράτησης σε πολλές πλατφόρμες. Ωστόσο, ως επί το πλείστον, δεν οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ψηφιοποίηση είναι πολύπλοκη διαδικασία στην οποία πρέπει να σπάσει ο κώδικας για να επιτευχθεί σωστό αποτέλεσμα. Για να σας βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία, οι Frederic Apers και Sebastien Peeters θα μοιραστούν τα επτά βασικά στοιχεία τους για μια ψηφιακή αντιπροσωπεία υψηλής απόδοσης. Θα επικεντρωθούν στον ανθρώπινο παράγοντα ως βασικό συντελεστή, τις προϋποθέσεις για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο και θα μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές.

Με τους Frederic Apers, Managing partner CarFlowManager & Sebastien Peeters, Director Sales & Marketing CarFlow

Αυτές είναι κάποιες από τις ενότητες του Remarketing Expert Track στις 22 Ιουνίου. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα και εγγραφείτε.

8 Σεπτεμβρίου: Ενότητα για μείωση του στόλου

Άλλη μια ενότητα του Remarketing Expert Plan, στις 8 Σεπτεμβρίου 2021, θα αφιερωθεί στο θέμα μείωσης του στόλου και των τρόπων ταχύτερης και πιο οικονομικής διαδικασίας πώλησης.

Προηγούμενο άρθροΚοινή έρευνα JAXA και Honda για ενέργεια στο διάστημα
Επόμενο άρθροVolvo Cars – SSAB: παραγωγή χάλυβα χωρίς ορυκτά