Η Elektron Energy πραγματοποίησε με επιτυχία άλλη μια εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στις εγκαταστάσεις της LeasePlan στο Μαρούσι και τη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, εγκατέστησε δύο διπλούς φορτιστές των 2*22KW έκαστος (44KW ανά εγκατάσταση), έναν διπλό σταθμό φόρτισης στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι και έναν διπλό σταθμό φόρτισης στο κατάστημα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων CarNext by LeasePlan στη Γλυφάδα. Οι τέσσερις θέσεις φόρτισης είναι πλήρως λειτουργικές και διαθέσιμες προς τους πελάτες, και όχι μόνο, της εταιρείας LeasePlan, για τη φόρτιση των ηλεκτρικών τους οχημάτων.

Οι συγκεκριμένοι φορτιστές διαθέτουν προηγμένο σύστημα ασύρματης διαχείρισης και παρακολούθησης ενώ καλύπτουν τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας και ενεργειακής απόδοσης.

Η Elektron Energy, μέσω της συνεργασίας της με την Engie, προμηθεύει την ελληνική αγορά με συστήματα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων από την καινοτόμο ολλανδική εταιρία EV-BOX. Τα προϊόντα της EV-BOX έχουν κερδίσει διεθνή βραβεία για την αξιοπιστία, την ασφάλεια και τον σχεδιασμό τους.

Η Elektron Energy είναι σε θέση να αναλάβει την ολοκληρωμένη μελέτη, το σχεδιασμό της βέλτιστης λύσης και τελικά την προμήθεια και την εγκατάσταση των κατάλληλων σταθμών φόρτισης για την κάλυψη των αναγκών οποιουδήποτε ηλεκτροκίνητου στόλου αυτοκινήτων ή ελαφρών φορτηγών. Τα τελευταία χρόνια η Elektron Energy δραστηριοποιείται έντονα με στόχο την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην ελληνική αγορά αλλά και τη δημιουργία ενός βιώσιμου δικτύου φόρτισης πανελλαδικής εμβέλειας.

 

Προηγούμενο άρθροH Magiq Doorz νέα διαφημιστική του κλάδου Yamaha της Μοτοδυναμικής
Επόμενο άρθροΤο concept AERO της Goodyear – Ένα ελαστικό για αυτόνομα που πετάνε