Ο Géraud Porteu επικεφαλής της GAC Technology

Μόλις ένα χρόνο μετά την ένταξή του στην GAC Technology, ως σύμβουλος υπεύθυνος μάρκετινγκ και ανάπτυξης αγοράς, ο Géraud Porteu ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού διαχείρισης στόλου, με έδρα τη Λυών, από τις αρχές του νέου έτους.

Ο Géraud Porteu αναφέρεται απευθείας στον CEO της εταιρείας, Matthieu Echalier. Προτεραιότητά του είναι η ανάπτυξη στρατηγικού σχεδίου για «διατήρηση της κορυφαίας κατάταξης της GAC στην αγορά λογισμικού διαχείρισης στόλου».

Ο κ. Porteu είναι απόφοιτος της EDHEC, από τις γνωστότερες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων της Γαλλίας. Έχοντας θητεύσει στις Avery Dennison, Codir, Alibert και Ayor, ίδρυσε δική του εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων. Τον Οκτώβριο του 2020 εντάχθηκε στην GAC Technology.

Η ανάληψη καθηκόντων εκ μέρους του θα επιτρέψει στον κ. Echalier να αφιερώσει περισσότερο χρόνο και ενέργεια στην ανάπτυξη διεθνών επιχειρηματικών ευκαιριών και νέων καινοτόμων προϊόντων. Ο νέος ρόλος του κ. Porteu αποτελεί μία εκ των δύο σημαντικών αλλαγών στελεχών στη GAC.

Η εταιρεία όρισε επίσης εμπορικό διευθυντή για τη γαλλική αγορά τον Sébastien Tarrajat, προηγουμένως υπεύθυνο Άμεσων Πωλήσεων. Ο κ. Tarrajat διατηρεί την προηγούμενη θέση του – που σημαίνει πως τα νέα του καθήκοντα σημαίνουν ουσιαστικά συγχώνευση Άμεσων και Έμμεσων Πωλήσεων.

Προηγούμενο άρθροΤο νέο Mercedes-Benz Citan ήλθε στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΟι κατασκευαστές σε αγώνα ηλεκτροκίνησης μέχρι το 2030