Η βιώσιμη κινητικότητα στη Σικελία παίρνει σάρκα και οστά, με την υπογραφή συμφωνίας για την προμήθεια 98 Nissan LEAF από την Sibeg,  μέσω των υπηρεσιών μακροχρόνιας μίσθωσης που προσφέρει η Arval.

H Sibeg, η Nissan και η Arval προωθούν από κοινού την ηλεκτροκίνηση στη Σικελία στη βάση του «Green Mobility Project 2.0», μέσω μιας συμφωνίας που ενισχύει την πορεία του συγκεκριμένου έργου, που έχει ήδη ξεκινήσει από το 2018. Τώρα, με την παράδοση των 98 αμιγώς ηλεκτρικών Nissan LEAF,  το περιβάλλον της περιοχής θα επωφεληθεί από τη μείωση των εκπομπών CO2 κατά περίπου 1.100 τόνους, στα τέσσερα χρόνια ενοικίασης, σε σύγκριση με τη χρήση στόλου που αποτελείται αποκλειστικά από οχήματα με θερμικό κινητήρα.

Η Sibeg, εταιρεία που εμφιαλώνει τα προϊόντα της The Coca -Cola Company για την αγορά της Σικελίας,  επέλεξε τα 98 Nissan LEAF για το τμήμα πωλήσεών της. Τα αυτοκίνητα θα παραχωρηθούν με  μακροχρόνια μίσθωση από την Arval Italia, μια εταιρεία που ειδικεύεται στις μισθώσεις οχημάτων και στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας.

Η Arval Italia θα διαθέσει  τα Nissan LEAF στη Sibeg μέσω συμβάσεων μακροχρόνιας μίσθωσης διάρκειας 48 μηνών, όπου εκτός από τα οχήματα η συμφωνία θα περιλαμβάνει μια σειρά υπηρεσιών διαχείρισης των αυτοκινήτων (τακτική και έκτακτη συντήρηση, 24ωρη βοήθεια, ασφαλιστική κάλυψη κ.α.).

Επιπλέον, χάρη στην “πράσινη” επιλογή χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων, η Sibeg συμμετέχει στο  “1 Ηλεκτροκίνητο Όχημα = 1 Δέντρο”, ένα διεθνές εγχείρημα με το οποίο η Arval αναλαμβάνει να φυτέψει ένα δέντρο για κάθε ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα που μισθώνεται, στο δάσος San Godenzo, της  πόλης Arezzo, πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη για το περιβάλλον και την κοινωνία.

Στην Ελλάδα, το Nissan LEAF, μπορεί να αποκτηθεί μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από τις 27.500 ευρώ, για την έκδοση με την μπαταρία των 40Kwh (συμπεριλαμβανομένων των επιδοτήσεων στην αρχική τιμή  και στην απόσυρση παλαιού οχήματος).

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ Toyota συμπληρώνει 50 χρόνια ευρωπαϊκής παραγωγής
Επόμενο άρθροVolkswagen Group: 70 εκατ. για ανάπτυξη-παραγωγή μπαταριών