Ο Jarlath Sweeney παραδίδει το βραβείο International Van of the Year στον CEO της VWCW Carsten Intra

Το υψηλού κύρους βραβείο του χώρου του επαγγελματικού οχήματος «International Van Of The Year 2023» (IVOTY) απονεμήθηκε στο ID Buzz Cargo.

Ο Carsten Intra, CEO της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα (Volkswagen Commercial Vehicles), παρέλαβε το βραβείο, στο πλαίσιο της έκθεσης IAA Transportation, από τον Jarlath Sweeney, Πρόεδρο του IVOTY, στην εκδήλωση της Γερμανικής Ένωσης Αυτοκινητοβιομηχανίας (VDA) «Stars Of The Year» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Το ID. Buzz Cargo* έλαβε το πολυπόθητο αυτό διεθνές βραβείο πριν από την κυκλοφορία του στην αγορά. Το όχημα έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για μετακίνηση με ηλεκτρική μπαταρία και θα παραδοθεί σε πελάτες που αποσκοπούν σε μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Ο Carsten Intra δήλωσε σχετικά: «Έχουμε την τιμή και την υπερηφάνεια να παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο για το ID. Buzz Cargo. Ένα τεράστιο «Ευχαριστώ!» στην κριτική επιτροπή του International Van Of The Year 2023 και σε όλους στη Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα που συνέβαλαν στη δημιουργία του ID. Buzz Cargo, το καλύτερο βαν στην κατηγορία το.».

Ο Πρόεδρος του IVOTY, Jarlath Sweeney, απένειμε το βραβείο εκ μέρους των 34 δημοσιογράφων επαγγελματικών οχημάτων από διάφορες χώρες που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του IVOTY: «Δε συμβαίνει πολύ συχνά μια εντελώς νέα πρόταση για βαν να έρχεται και να τραβάει τόσο πολύ ενδιαφέρον από την αγορά. Συγχαρητήρια στην ομάδα ανάπτυξης της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού οχήματος.”


* Συνδυασμένη κατανάλωση ενέργειας του ID Buzz Cargo (150 kW/204 hp) σε kWh/100 km: 22,2-20,4. Συνδυασμένες εκπομπές CO2 σε g/km: 0

Προηγούμενο άρθροΗ AI δεν αποτελεί απειλή, αλλά ευκαιρία
Επόμενο άρθροΗ μεγαλύτερη συγκέντρωση Mazda MX-5 παγκοσμίως