Η Toyota θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο Granace και το αυτόνομο e-Palette για τη μεταφορά των αθλητών στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες του 2020, στο περίπτερο της στο 46ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο (24 Οκτωβρίου – 4 Νοεμβρίου).

Το νέο Granace με εξαιρετική πολυτελή εμφάνιση, διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό υψηλής ποιότητας και άνεσης. Υψηλής ποιότητας και  πολύ όμορφο χώρο πιλοτηρίου και προηγμένο εξοπλισμό. Διατίθεται με δύο τύπους ρυθμίσεων καθισμάτων: εξαθέσιο, με καθίσματα σε τρεις σειρές των δύο και οκταθέσιο με καθίσματα σε τέσσερις σειρές από δύο. Το Granace διαθέτει υψηλής ποιότητας απόδοση, προσφέροντας εξελιγμένη άνεση οδήγησης, ανώτερη έλεγχο σταθερότητας και ένα ευρύχωρο εσωτερικό.

Η Toyota θα διαθέσει 20 οχήματα e-Palette για την υποστήριξη της κίνησης των αθλητών στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, προφέροντας αυτόματη μεταφορά SAE επιπέδου 4 χαμηλής ταχύτητας σε όλα τα Ολυμπιακά χωριά.

Το e-Palette είναι το πρώτο όχημα της Toyota που αναπτύχθηκε ειδικά για αυτόνομη MaaS. Αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη μετάβαση της Toyota σε εταιρεία κινητικότητας και συνδυάζει την ηλεκτροκίνηση, τα συνδεδεμένα δίκτυα και τις προηγμένες τεχνολογίες οδήγησης για την υποστήριξη νέων επιχειρήσεων κοινής κινητικότητας και επιχειρηματικών μοντέλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here