Το Groupe PSA λανσάρει το “Citroën Finance” και το “Citroën Lease” στην Ινδία, σε συνεργασία με την Axis Bank, (την τρίτη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της Ινδίας, για παροχή λιανικής χρηματοδότησης και εξατομικευμένης πίστωσης στους αντιπροσώπους του Ομίλου) και την ALD Automotive.

Για να ενισχύσει την προσέγγιση των πελατών και την κάλυψη της αγοράς, το Groupe PSA σχεδιάζει να υπογράψει σταθερές συμφωνίες συνεργασίας με άλλους κορυφαίους φορείς χρηματοδότησης αυτοκινήτων της Ινδίας. Μια πρώτη συνεργασία υπογράφηκε με την Kotak Mahindra Prime Ltd (KMPL), μια κορυφαία μη τραπεζική χρηματοδοτική εταιρεία.

Αυτές οι συνεργασίες θα προσφέρουν κλιμακούμενες, καινοτόμες λύσεις λιανικής χρηματοδότησης και κινητικότητας στους πελάτες της Citroën και εξατομικευμένες πιστωτικές λύσεις στους αντιπροσώπους του Ομίλου.

Ο Emmanuel Delay, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Ινδίας Ειρηνικού, σχολιάζει αυτές τις πρωτοβουλίες: “Αυτές οι συνεργασίες αποτελούν ένα νέο βήμα του Groupe PSA για την σταδιακή δημιουργία μιας σημαντικής παρουσίας στην Ινδία. Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε στους Ινδούς πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία ιδιοκτησίας αυτοκινήτων, με ανταγωνιστικά αυτοκίνητα Citroën, ανταγωνιστικές προσφορές χρηματοδότησης και ειδικές πολυεθνικές ομάδες για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους ».

Η κατάκτηση της ινδικής αγοράς θα ξεκινήσει το 2020 με την κυκλοφορία του νέου SUV Citroën C5 AIRCROSS

“Η Banque PSA Finance, μέσω της αποστολής της για “δια βίου χρηματοδότηση και υποστήριξη της κινητικότητας”, υποστηρίζει το σχέδιο Push to Pass του Groupe PSA. Η προσφορά αυτή προσφέρει καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις νέες προσδοκίες των πελατών της στο παρόν και το μέλλον. Είμαι βέβαιος πως αυτές οι τρεις συνεργασίες με μεγάλες ινδικές εταιρείες χρηματοδότησης θα παράσχουν νέες ευκαιρίες για την Banque PSA Finance και το Groupe PSA”, πρόσθεσε ο Rémy Bayle, CEO της Banque PSA Finance.

Με την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα στην κορυφή, η περιοχή Ινδίας-Ειρηνικού είναι μία από τις πιο δυναμικές και ελπιδοφόρες για τον όμιλο PSA. Οι πωλήσεις ανήλθαν σε 26.479 οχήματα το 2018, η φιλοδοξία είναι να αυξηθούν κατά 50% έως το 2021.

Προηγούμενο άρθροΗ Toyota θα παρουσιάσει τα Granace και e-Palette στο Τόκιο
Επόμενο άρθροΤο μέλλον της Lexus είναι ηλεκτροκίνητο