Η JATO Dynamics λανσάρει το Car Mapper, μια πλατφόρμα που σχεδιάστηκε για να επιταχύνει τη διαδικασία εισαγωγής μεταχειρισμένων οχημάτων στην ηλεκτρονική αγορά.

Το Car Mapper, επέκταση των υπαρχουσών λύσεων API της JATO Dynamics, έχει αναπτυχθεί ειδικά για την ψηφιακή αγορά, βελτιώνοντας τη διαδικασία αγορών στο διαδίκτυο και παρέχοντας στους πελάτες άμεση πρόσβαση σε δεδομένα μεταχειρισμένων οχημάτων σε πραγματικό χρόνο.

Οι χρήστες μπορούν να ταυτοποιήσουν ένα όχημα χρησιμοποιώντας απλώς έναν αριθμό αναγνώρισης οχήματος (VIN) ή ένα σήμα εγγραφής (VRM). Αυτό προσδιορίζει το JATO Unique ID του οχήματος και με τη σειρά του, ανευρίσκει τις πλήρεις και πραγματικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Επί του παρόντος, οι επιχειρήσεις που παρέχουν διαδικτυακές λύσεις συνεργάζονται με πολλούς τοπικούς προμηθευτές για να αποκτήσουν τις γνώσεις που χρειάζονται ή βασίζονται σε μη αυτόματες διαδικασίες που δημιουργούνται από τις ίδιες – εξαντλώντας χρόνο και πόρους. Καλύπτοντας όλες τις μάρκες και το ιστορικό των αυτοκινήτων και με εύκολη ενσωμάτωση σε υπάρχουσες ψηφιακές λύσεις, το Car Mapper καταργεί την δαπανηρή ανάγκη φιλοξενίας ή διαχείρισης πολλαπλών βάσεων δεδομένων.

Ο Abel Leathem, Product Manager της JATO Dynamics, σχολίασε: «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν επί του παρόντος πολλά εμπόδια σε μια απρόσκοπτη διαδικασία αγορών των πελατών σε διαδικτυακές πλατφόρμες. Η κακή ποιότητα ή τα ανεπαρκή δεδομένα, η εξάρτηση από απαρχαιωμένες μη αυτόματες διαδικασίες και η χαρτογράφηση που απαιτείται από τη συνεργασία με πολλούς προμηθευτές είναι αναποτελεσματική και δαπανηρή τακτική για τους αντιπροσώπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε το Car Mapper, ώστε να καλύψουμε αυτό το κενό και να επιταχύνουμε τον χρόνο στον οποίο οι αντιπρόσωποι μπορούν να περιγράφουν με ακρίβεια και να καταγράφουν τα μεταχειρισμένα οχήματα στο διαδίκτυο».

Συμπληρώνοντας αυτόματα τις προδιαγραφές, το Car Mapper μειώνει σημαντικά τον χρόνο που χρειάζεται για την εμπορία οχημάτων, ενώ απομακρύνει τον κίνδυνο εσφαλμένης αναγνώρισης. Ο χρήστης πρέπει απλώς να ελέγξει τις λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσει το όχημα στη λίστα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό μπορεί να καταχωρηθεί γρήγορα στη σωστή βέλτιστη τιμή, μειώνοντας τον κίνδυνο παραπόνων και απόρριψης των αγοραστών.

Προηγούμενο άρθροBMW Group: τεχνολογία καυστήρα με πράσινο υδρογόνο
Επόμενο άρθροGlobal Fleet Survey: απαλλαγή από τις εκπομπές άνθρακα