Από τα τέλη Απριλίου, η ολλανδική θυγατρική της εξειδικευμένης στις επιθεωρήσεις οχημάτων Macadam αναλαμβάνει τις δραστηριότητες επιθεώρησης  της πλατφόρμας εμπορίας οχημάτων Carcollect στην Ολλανδία.

Η Carcollect, που ξεκίνησε το 2010, προσφέρει online πλατφόρμες συναλλαγών οχημάτων σε ομάδες αντιπροσώπων, παρόχους μισθώσεων και άλλες εταιρείες αυτοκίνησης. Με την πάροδο του χρόνου, η Carcollect ανέπτυξε τις δικές της δραστηριότητες επιθεώρησης οχημάτων, αλλά η εταιρεία θέλει τώρα να επικεντρώσει εκ νέου την προσοχή της στις κύριες δραστηριότητές της.

Εξ ου και η συμφωνία με την Macadam Netherlands. Και οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν να λειτουργούν χωριστά η μια από την άλλη. Ωστόσο, οι τρεις επιθεωρητές της Carcollect θα μετατεθούν και θα συνεχίσουν τις εργασίες τους με την Macadam.

Η Macadam δραστηριοποιείται σε 12 ευρωπαϊκές χώρες και η Carcollect σε έξι. Η ανάληψη της δραστηριότητας επιθεώρησης της Carcollect σημαίνει πως η Macadam θα επιτύχει το στόχο της για το τρέχον έτος, δηλ. 100.000 επιθεωρήσεις οχημάτων. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε πόσες επιθεωρήσεις διεξάγει ετησίως.

Προηγούμενο άρθροFinal Mile: Λύση αποθήκευσης τελικής παράδοσης για μηχανικούς
Επόμενο άρθροH Twinner πραγματοποιεί σάρωση οχήματος 360°