H GEFCO Greece εγκαινιάζει τις υπηρεσίες logistics αυτοκινήτων και ξεκινά τη συνεργασία της με κορυφαίο εισαγωγέα στην Ελλάδα.

Από την ίδρυσή της το 2015, η GEFCO Greece εξειδικεύτηκε κυρίως στις διεθνείς οδικές μεταφορές και την εγχώρια διανομή φορτίων για πελάτες από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας: ενέργεια, αυτοκινητοβιομηχανία, δίκυκλα, τρόφιμα, υγεία, προϊόντα του τομέα της αισθητικής και πολλά άλλα. Η θυγατρική του ομίλου GEFCO -παγκόσμιου ηγέτη σε λύσεις σύνθετης εφοδιαστικής αλυσίδας και πανευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρσίες logistics στην αυτοκινητοβιομηχανία, με 70ετη εμπειρίας στον κλάδο- η GEFCO Ελλάδας, ως επακόλουθο, ξεκινά την παροχή της υπηρεσίας προς τους Έλληνες πελάτες.

Δυνατό ξεκίνημα στην ελληνική αγορά

Έχοντας πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο, στις εγκαταστάσεις και την τεχνογνωσία του Ομίλου, η GEFCO Ελλάδας ήδη διοργανώνει με επιτυχία τις θαλάσσιες και οδικές μεταφορές των νέων οχημάτων και παρέχει υπηρεσίες εντός λιμένα.

Για παράδειγμα, στο πλαίσιο της σύμβασης με έναν από τους κορυφαίους εισαγωγείς αυτοκινήτων στην Ελλάδα, η GEFCO παρέχει υπηρεσίες οδικής και θαλάσσιας μεταφοράς των νέων οχημάτων στο λιμάνι του Πειραιά. Η εναλλακτική λύση οδικής μεταφοράς των αυτοκινήτων απο ένα εργοστάσιο παραγωγής στην Κεντρική Ευρώπη εως τις εγκαταστάσεις του πελάτη,  έχει ήδη δοκιμαστεί και θα εφαρμοστεί όπου η βελτιστοποίηση του χρόνου παράδοσης κρίνεται απαραίτητη.

Επιπλέον, οργανώνονται προσαρμοσμένες υπηρεσίες οδικών μεταφορών για τα μεταχειρισμένα οχήματα που έρχονται στην Ελλάδα από τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Ιταλία.

Με τη συμμετοχή τοπικών συνεργατών στην οργάνωση μεταφοράς των οχημάτων, οι προσφερόμενες υπηρεσίες της εταιρείας δεν περιορίζονται μόνο εντός των ελληνικών συνόρων καθώς εκτελούνται παραδόσεις αυτοκινήτων από εργοστάσια παραγωγής και αποθήκες στη Γαλλία, την Τσεχία και τη Σλοβακία, και επεκτείνονται στη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη καθώς και στην περιοχή της Αδριατικής.

Νέα FVL Μanager της GEFCO στην Ελλάδα

Η GEFCO Greece, με στόχο να ενισχύσει τις υπηρεσίες της εφοδιαστικής αλυσίδας των καινούριων οχημάτων, ανακοινώνει ότι η Παναγιώτα Σαραντή , αναλαμβάνει την διεύθυνση του νεοσύστατου τμήματος Finished Vehicle Logistics. Η κα Σαραντή εργάζεται στην GEFCO από τη δημιουργία της ελληνικής θυγατρικής. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του ESSEX της Αγγλίας ενώ διαθέτει δεκαπενταετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρίες στους κλάδους Τροφίμων, Αυτοκινητοβιομηχανίας και Logistics, με εξειδίκευση στους τομείς Εξυπηρέτησης Πελατών, Πωλήσεων και Operations.

Όπως δηλώνει: “Ως ηγέτης στις υπηρεσίες logistics του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας, με αποδεδειγμένη εμπειρία σε σύνθετες μεταφορικές λύσεις, στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε  το ιστορικό αυτό  πλεονέκτημα της GEFCO,και να αποκτήσουμε ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Έχοντας  πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και τον στόλο της GEFCO σε ολόκληρη την Ευρώπη, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των Ελλήνων πελατών μας αναπτύσσοντας εξατομικευμένες λύσεις δια θαλάσσης, χρησιμοποιώντας τα μεγάλα ελληνικά λμάνια (Πειραιά, Πάτρα, Ηγουμενίτσα), αλλά και χερσαίες μεταφορές.Διαθέτουμε μια  αφοσιωμένη ομάδα που μελετά  και προτείνει καινοτόμες λύσεις καθώς και επιλεγμένο δίκτυο συνεγαζόμενων Ελλήνων μεταφορέων  που εξασφαλίζουν ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες”.

 

Προηγούμενο άρθροH FCA βελτιώνει την ενεργειακή της αποδοτικότητα
Επόμενο άρθροΤα Jeep Compass και το Compass PHEV στο Melfi