H LeasePlan λανσάρει διεθνώς την FlexiPlan προσφέροντας γρήγορη, ευέλικτη και χαμηλού κόστους λύση κινητικότητας για ιδιώτες και επιχειρήσεις. 

Σωστή επιλογή για ευελιξία

Η FlexiPlan, η ευέλικτη λύση χρηματοδοτικής μίσθωσης της LeasePlan, παρέχει στους ενδιαφερόμενους απρόσκοπτο και προσιτό leasing οχημάτων για όσο το χρειάζονται, που ξεκινά από διάστημα μόλις ενός μηνός.

Μέσω της FlexiPlan, οι πελάτες της εταιρείας χρηματοδοτικής μίσθωσης έχουν τη δυνατότητα να τερματίσουν ή να παρατείνουν τη διάρκεια της σύμβασης τους, χωρίς καμία ποινή, οποιαδήποτε στιγμή μετά τον πρώτο μήνα. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει καινούργια και μεταχειρισμένα οχήματα προς μίσθωση, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα από το απόθεμα της εταιρείας.

Τα πέντε οφέλη της FlexiPlan:

  • Ευέλικτη: Τα συμβόλαια είναι διαθέσιμα για μόλις ένα μήνα, χωρίς πρόωρη ποινή τερματισμού και χωρίς περιορισμούς σε μίλια. Αυτό διευκολύνει την αύξηση ή τη μείωση του αριθμού των μισθωμένων οχημάτων στο στόλο μιας επιχείρησης
  • Χωρίς προβλήματα: Η FlexiPlan προσφέρει ένα πλήρες λειτουργικό προϊόν μίσθωσης χωρίς καμία μακροπρόθεσμη δέσμευση
  • Ταχύτητα: Νέα και μεταχειρισμένα οχήματα είναι άμεσα διαθέσιμα
  • Έλεγχος κόστους χωρίς κίνδυνο: Σταθερή τιμή μίσθωσης ανά μήνα, ανεξαρτήτως της χιλιομετρικής απόστασης και της διάρκεια της σύμβασης και τερματισμός ή παράτασή της ανά πάσα στιγμή (μετά τον πρώτο μήνα)
  • Εξοικονόμηση κόστους: Σε περίπτωση βραχυπρόθεσμων και συχνά απρόβλεπτων αναγκών κινητικότητας, η FlexiPlan είναι φθηνότερη από μια καθημερινή / εβδομαδιαία λύση ενοικίασης

 

Προηγούμενο άρθροΑντιστροφή της τάσης στις ταξινομήσεις νέων οχημάτων
Επόμενο άρθροMercedes-Benz S-Class Digital: πολυτέλεια και ευεξία