Το πρώτο μοντέλο της Jaguar C-type Continuation υποβλήθηκε σε εξονυχιστική δοκιμή και είναι έτοιμο για παράδοση στον πελάτη.

Η ολοκλήρωση του πρώτου C-type Continuation συμπίπτει με την επέτειο ορόσημο των εβδομήντα ετών από τότε που το πρώτο C-type με δισκόφρενα κέρδισε το διεθνές Grand Prix της Reims, στις 29 Ιουνίου 1952.

Θα κατασκευαστεί περιορισμένος αριθμός μοντέλων C-type, χειροποίητα, στο Jaguar Classic Works, σύμφωνα με τις προσωπικές προδιαγραφές εκάστου πελάτη.

Η Jaguar Classic ολοκλήρωσε την κατασκευή του πρώτου C-type Continuation. Η αυστηρά περιορισμένη σειρά παραγωγής βρίσκεται σε εξέλιξη στο Jaguar Classic Works, στο Coventry και το πρώτο όχημα ολοκλήρωσε τις εξονυχιστικές δοκιμές πριν την παράδοση σε πελάτη.

Κάθε C-type Continuation υποβάλλεται σε τουλάχιστον 250 μίλια δοκιμών από μηχανικούς της Jaguar Classic, μετά την διαδικασία κατασκευής του που απαιτεί 3.000 ώρες εντατικής και υψηλής εξειδίκευσης.

«Συνδυάσαμε πρωτότυπα σχέδια, σύγχρονες τεχνικές CAD και 3.000 ώρες δεξιότητας και αφοσίωσης για να δημιουργήσουμε το πρώτο μας χειροποίητο C-type, επιτυγχάνοντας ένα ιστορικό ορόσημο για την Jaguar Classic. Οι αποκλειστικές μας Continuation C-type διαθέτουν τις τεχνικές καινοτομίες και τις προδιαγραφές του κορυφαίου αυτοκινήτου που κέρδισε στο Le Mans το 1953, συμπεριλαμβανομένου του πρωτοποριακού συστήματος δισκόφρενων Dunlop που κέρδισε στη Reims το 1952. Κάθε C-type προσφέρει αυθεντική οδηγική εμπειρία στους πελάτες, ξεκινώντας ακόμα και από τη χαρακτηριστική διαδικασία εκκίνησης του αυτοκινήτου, την οποία η ομάδα μας ήταν αποφασισμένη να αναπαράγει σωστά», δήλωσε ο David Foster, Επικεφαλής Μηχανικός της Jaguar Classic.

Η ομάδα της Jaguar Classic βοήθησε στην αναγέννηση της παράδοσης μέσω εκτενούς έρευνας, σύγχρονης τεχνολογίας και μηχανικής τεχνογνωσίας. Με προηγμένα συστήματα CAD, κάθε αυτοκίνητο κατασκευάζεται με τις ίδιες μεθόδους και τεχνικές για να διασφαλιστεί η συνέχιση της παράδοσης του αρχικού C-type.

Προηγούμενο άρθροEaaS για στόλους από την Volkswagen Financial Services
Επόμενο άρθροΗ Mercedes-Benz ρυθμίζει τo δίκτυο παραγωγής για EV