Η VWCV προσκάλεσε τους θαυμαστές του Bulli στο Αννόβερο για μια συνάντηση VW Bus για πρώτη φορά το 2007

Παγκόσμιο ενδιαφέρον με συμμετοχές από περισσότερες των 25 χωρών με 4.132 οχήματα να έχουν ήδη εγγραφεί στο VW Bus Festival 2023, που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ανόβερου.

Το Bulli είναι ένα από τα πιο δημοφιλή οχήματα στον κόσμο επί επτά γενιές μοντέλων. Για τρεις ημέρες στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ανόβερου, όλα περιστρέφονται γύρω από το εμβληματικό VW.

Η «Special Edition Minibus» (από το 1967), που ονομάζεται και “Samba”

Φαίνεται πως πρόκειται γι αυτό που περίμεναν οι θαυμαστές του Bulli σε όλο τον κόσμο: πριν από μια εβδομάδα, κυκλοφόρησαν εισιτήρια για το VW Bus Festival 2023 στο Ανόβερο. Μετά από μόλις μία εβδομάδα, η Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV) είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 4.132 εγγραφές ιστορικών και σημερινών οχημάτων. Εκείνοι που σχεδιάζουν να συμμετάσχουν με τα οχήματά τους περιλαμβάνουν λάτρεις από την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.

Η VWCV αναμένει περισσότερα από 6.000 camper van VW στο φεστιβάλ αυτό. Η κοινότητα των θαυμαστών του Bulli είναι διεθνής: τα εισιτήρια κόπηκαν από αγοραστές από περισσότερες από 25 χώρες. Πάνω από τα δύο τρίτα των θέσεων οχημάτων στους εκθεσιακούς χώρους του Ανόβερου έχουν ήδη πουληθεί.

Lars Krause, μέλος ΔΣ της μάρκας για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ της VWCV: “Οι θαυμαστές του Bulli είναι απλά απίστευτοι!”

Ο Lars Krause, μέλος του ΔΣ για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ της VWCV, δήλωσε: «Είμαστε συγκλονισμένοι από την ανταπόκριση. Οι θαυμαστές του Bulli είναι απλά απίστευτοι! Ανυπομονούμε να συναντηθούμε με όλες τις γενιές του VW camper van και τους πιστούς λάτρεις του. Και, φυσικά, να έχουμε την ευκαιρία να καλωσορίσουμε τα νέα μέλη της οικογένειας στην κοινότητα Bulli: το νέο μας Multivan και την ηλεκτρικό ID. Buzz“.

Η εγγραφή γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του φεστιβάλ www.vw-bus-festival-2023.de. Η VWCV αναμένει έως και 100.000 επισκέπτες συνολικά στους εκθεσιακούς χώρους του Ανόβερου κατά τη διάρκεια του VW Bus Festival 2023.

 

 

Προηγούμενο άρθροΕΛΠΕ: Βελτιωμένα λειτουργικά αποτελέσματα τριμήνου
Επόμενο άρθροΗ Audi από το 2026 στη Formula 1