Η ADAC, η TCS και η ÖAMTC δημοσίευσαν τις ετήσιες δοκιμές χειμερινών ελαστικών τοποθετώντας την Dunlop στην πρώτη θέση. Στη δοκιμή ελαστικών 175 / 65R14, το ελαστικό Winter Response 2 της Dunlop κατάφερε να ξεπεράσει τους 10 ανταγωνιστές και στέφθηκε ‘’νικητής του χειμώνα’’.

Το Dunlop Winter Response 2 επαινέθηκε από τους εκδότες για την ισχυρή απόδοσή του σε όλες τις χειμερινές συνθήκες, από το βρεγμένο οδόστρωμα ως το χιονισμένο και στεγνό. Γενικότερα, το Winter Response 2 θεωρήθηκε ένα πολύ ισορροπημένο και οικονομικά αποδοτικό ελαστικό.

Εμπιστοσύνη στις ακραίες συνθήκες του χειμώνα

Χάρη στη διάταξη των γωνιών στο πέλμα του ελαστικού, το Dunlop Winter Response 2 μπορεί να αντισταθμίσει καλύτερα την φυγόκεντρο δύναμη, με αποτέλεσμα την καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι και τον πάγο όταν περιστρέφεται. Επιπλέον, η κατασκευή του βοηθάει στη μείωση της παραμόρφωσης του σκελετού, βελτιώνοντας έτσι την αντίσταση κύλισης. Το μαλακό άνω πλευρικό τοίχωμα, καθώς και οι περιμετρικές αυλακώσεις του επιτρέπουν την καλύτερη ροή αέρα κατά μήκος του ελαστικού, μειώνοντας την αντίσταση κύλισης.

«Τα προϊόντα της Dunlop εγγυώνται κορυφαία απόδοση σε όλες τις πιθανές καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου τις ακραίες συνθήκες του χειμώνα», δήλωσε ο Mike Rytokoski, Αντιπρόεδρος και Chief Marketing Officer της Ευρώπης για την Dunlop. «Η απονομή της πρώτης θέσης στις δοκιμές ADAC, TCS και ÖAMTC είναι μια ακόμη επιβεβαίωση της κορυφαίας ποιότητάς μας».

Προηγούμενο άρθροΤο γερμανικό σχέδιο για τα αυτοκίνητα diesel αντιμέτωπο με την κριτική της αγοράς
Επόμενο άρθροΤο Volvo V60 γίνεται Cross Country