Ανακαλύψτε το μέλλον του στόλου και της κινητικότητας στις Fleet Europe Days 2023, την πλέον αναμενόμενη εκδήλωση fleet και mobility management της χρονιάς. 

Οι Fleet Europe Days (FED) θα πραγματοποιηθούν στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο της Λισαβόνας, στην Πορτογαλία. Η εκδήλωση συνιστάται για τους αρμόδιους λήψης αποφάσεων στόλου και κινητικότητας, παρέχοντας μοναδική ευκαιρία απόκτησης γνώσεων, δικτύωσης με ειδικούς του κλάδου και ενημέρωσης σε καινοτόμα θέματα.

Οι FED 2023 σχεδιάστηκαν ειδικά για επαγγελματίες που επηρεάζουν και διαμορφώνουν το μέλλον της διοίκησης στόλου και κινητικότητας. Εάν είστε Fleet Manager, Mobility Manager, Procurement Specialist, Επαγγελματίας HR, Travel Coordinator, CFO, CPO, COO ή έχετε οποιοσδήποτε άλλο ρόλο που σχετίζεται με τον εταιρικό στόλο και την κινητικότητα, η εκδήλωση αυτή είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Ενότητες συνεδρίων προς αξιοποίηση της εμπειρίας σας

Οι Fleet Europe Days 2023 περιλαμβάνουν ολοκληρωμένη σειρά ενοτήτων συνεδρίων που σχεδιάστηκαν για να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις. Αυτές οι ενότητες θα σας βοηθήσουν να δώσετε προτεραιότητα στα ενδιαφέροντά σας κατά την εκδήλωση, εξασφαλίζοντας την αξιοποίηση της εμπειρίας σας στο έπακρο.

Τι θα αποκομίσετε

Βιωσιμότητα

Διερευνήστε τις τελευταίες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές σε λύσεις βιώσιμου στόλου και κινητικότητας. Αποκτήστε γνώσεις σχετικά με τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα, την υιοθέτηση τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον και την εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών στον οργανισμό σας.

Κινητικότητα

Εξερευνήστε το μέλλον της κινητικότητας, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων λύσεων αστικών μεταφορών, κινητικότητας διαμοιρασμού και απρόσκοπτων εμπειριών επιβατών. Μάθετε πώς να προσαρμόζεστε στις μεταβαλλόμενες τάσεις κινητικότητας και να δημιουργείτε αποτελεσματικές λύσεις με επίκεντρο τον χρήστη.

Φόρτιση EV

Εμβαθύνετε στο περιβάλλον της υποδομής φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Ανακαλύψτε τεχνολογίες αιχμής, λύσεις φόρτισης και στρατηγικές υποστήριξης της μετάβασης στην ηλεκτροκινητικότητα.

Τεχνολογία Στόλου

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις τεχνολογίας στόλου. Από την τηλεματική έως τη διοίκηση στόλου βάσει τεχνητής νοημοσύνης, Έτσι, θα αποκτήσετε τις γνώσεις για βελτιστοποίηση των λειτουργιών του στόλου σας, από την τηλεματική έως τη διοίκηση στόλου βάσει τεχνητής νοημοσύνης.

Special Executive Track

Αυτή η αποκλειστική ενότητα σχεδιάστηκε για ανώτατα στελέχη. Αποκτήστε στρατηγικές γνώσεις για τη διαμόρφωση του μέλλοντος του στόλου και των πρωτοβουλιών κινητικότητας του οργανισμού σας.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΑΣ

Εδώ θα δείτε το πλήρες πρόγραμμα Fleet Europe Days 2023 και θα αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λεπτομέρειες κάθε ενότητας.

Για να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας στις Fleet Europe Days 2023, μπορείτε να επισκεφτείτε την Πλατφόρμα Εισιτηρίων.

Αποκλειστική προσφορά για τους αρμόδιους λήψης εταιρικών αποφάσεων

Εάν είστε αρμόδιος λήψης εταιρικών αποφάσεων στόλου και κινητικότητας (Fleet/Mobility Manager, Procurement, HR, Travel, CFO, CPO, COO…), το Πρόγραμμα Hosted Buyer είναι προσαρμοσμένο για εσάς. Επωφεληθείτε της σημαντικής έκπτωσης, μέσω του ειδικού συνδέσμου εδώ.

Μη χάσετε την ευκαιρία επαφής με ηγέτες του κλάδου, απόκτησης ανεκτίμητων γνώσεων διαμόρφωσης του μέλλοντος στόλου και κινητικότητας. Δηλώστε συμμετοχή στις Fleet Europe Days 2023, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και συμμετάσχετε στην εμπειρία μετασχηματισμού.

Προηγούμενο άρθροΟ Juergen Brandl στην Continental στην Κίνα
Επόμενο άρθροΗ τέταρτη γενιά του Škoda Superb