Το Continental Group όρισε τον Juergen Brandl επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας αυτόνομης κινητικότητας στην Κίνα, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου.

«Στον τομέα της αυτόνομης οδήγησης και της κινητικότητας, η Continental βλέπει μια απότομη αύξηση στις επιχειρηματικές ανάγκες και ευκαιρίες στην κινεζική αγορά», δήλωσε η γερμανική εταιρεία συστημάτων αυτοκίνησης πρόσφατα.

Ο Juergen Brandl αναμένεται να ηγηθεί της μονάδας «να εδραιώσει και να ενισχύσει τις τοπικές δυνατότητες Ε&Α, να ενισχύσει τη συνεργασία με τους εταίρους του κλάδου και να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα αυτόνομης οδήγησης και κινητικότητας της Κίνας με καινοτόμες τεχνολογίες και συστηματικές λύσεις», πρόσθεσε η εταιρεία, σύμφωνα με το Automotive News China.

Θα αναφέρεται στον Ismail Dagli, παγκόσμιο επικεφαλής της επιχειρηματικής περιοχής αυτόνομης κινητικότητας της Continental, καθώς και στον Tang En, πρόεδρο της Conitnental China.

Ο κ. Brandl εντάχθηκε στην Continental το 1998. Επί του παρόντος ηγείται ενός έργου της Continental που εξυπηρετεί τον Όμιλο Volkswagen στον τομέα των προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού.

Προηγούμενο άρθροΤο «εργοστάσιο του μέλλοντος» της Ford Otosan
Επόμενο άρθροΤο μέλλον στις Fleet Europe Days 2023