Στην Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων – CES 2020 που πραγματοποιείται στο Las Vegas από τις 7 ως τις 10 Ιανουαρίου, το BMW Group θα παρουσιάσει το όραμά του για τη μελλοντική εμπειρία μετακίνησης, με το BMW i3 Urban Suite.

Η παρουσία του κατασκευαστή πολυτελών οχημάτων CES 2020 συνοψίζεται στο hashtag #ChangeYourPerspective. Σύμφωνα με το δόγμα της, η εταιρεία δεν στοχεύει απλά να κατανοήσει τις απαιτήσεις της μελλοντικής μετακίνησης αλλά και να βρει τις κατάλληλες λύσεις και απαντήσεις.

Το περίπτερο του BMW Group αποτυπώνει αυτή τη νέα ‘οπτική’, ενώ εμπειρίες και παρουσιάσεις/επιδείξεις τη μεταφέρουν σε μία πραγματική διάσταση, για τους επισκέπτες της Έκθεσης από όλο τον κόσμο.

Το BMW i3 Urban Suite στην CES

Επί μία επταετία, το BMW i3 λειτουργεί ως πρεσβευτής της ηλεκτρικής οδηγικής απόλαυσης, της βιωσιμότητας και της ευφυούς συνδεσιμότητας σε αστικές περιοχές. Τα στοιχεία αυτά το βοήθησαν να αναδειχτεί σε παγκόσμιο best-seller στην κατηγορία πολυτελών compact ηλεκτρικών οχημάτων.

Τώρα, το BMW Group φέρνει το BMW i3 Urban Suite στη φετινή CES, προσφέροντας μία εμπειρία μετακίνησης προσαρμοσμένη αποκλειστικά στις ατομικές ανάγκες των επιβατών.

Οι σχεδιαστές πήραν ένα στάνταρ μοντέλο BMW i3 και το μεταμόρφωσαν πλήρως (χωρίς να αγγίξουν το κάθισμα του οδηγού και το ταμπλό) διαμορφώνοντας το εσωτερικό έτσι ώστε να αποπνέει την αίσθηση ενός ‘boutique hotel’. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας φιλόξενος χώρος με υψηλό δείκτη άνεσης – το τέλειο μέρος για ξεκούραση, ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο ή ακόμα και εργασία με τις ανάλογες ρυθμίσεις.

Αυτό επιτεύχθηκε, μεταξύ άλλων, με την προσθήκη ενός μεγάλου, άνετου καθίσματος με υποπόδιο, πολύ γρήγορη σύνδεση 5G με τον έξω κόσμο, μία οθόνη που ξεδιπλώνεται από την επένδυση οροφής και μία προσωπική Ζώνη Ήχου (Sound Zone).

Το BMW i3 Urban Suite αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα απέναντι στη δέσμευση του BMW Group για βιώσιμη μετακίνηση. Το όχημα βασίζεται σε μία ολιστική φιλοσοφία για υπεύθυνη χρήση πόρων, που περιλαμβάνει κινητήρες με μηδενικές εκπομπές ρύπων, την προσεκτική επιλογή υλικών και τις μεθόδους παραγωγής. Υφάσματα που περιέχουν ανακυκλωμένα υλικά συνδυάζονται με πιστοποιημένο ξύλο και δέρμα επεξεργασμένο με ελαιόλαδο, ενώ τα πατάκια κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά, σύμφωνα με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την CES, ένας στόλος στάνταρ αυτοκινήτων BMW i3 μετατράπηκαν σε Urban Suites στο Μόναχο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Las Vegas. Όποιος παραστεί στην έκθεση και επιθυμεί αυτοκίνητο με σοφέρ για να φτάσει στον επιθυμητό προορισμό μπορεί να χρησιμοποιήσει μία ειδική εφαρμογή για να παραγγείλει ένα από τα BMW i3 Urban Suites.

Το αυτοκίνητο θα προσφέρει στον επιβάτη του μία καινοτόμο εμπειρία βιώσιμης μετακίνησης από πρώτο χέρι, αποδεικνύοντας ότι η πολυτέλεια στις μετακινήσεις του μέλλοντος δεν θα έχει καμία σχέση με το μέγεθος του οχήματος.

Προηγούμενο άρθροΟ στόλος LCV της Amazon έφτασε τις 30.000 μονάδες
Επόμενο άρθροBMW Group: Διπλασιάζει τα ηλεκτροκίνητα μέχρι τα τέλη του 2021