Το Avis Budget Group διόρισε τον Keith Rankin Πρόεδρο Διεθνούς Δραστηριότητας (President of International Region), θέση που καλύπτει την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Πριν από τον διορισμό του κ. Rankin ήταν CEO της Barloworld Automotive Coatings Pty Ltd, εταιρείας συνεργαζόμενης κατόπιν αδείας με το Avis Budget Group στη Νότια Αφρική. Η Barloworld είναι διανομέας κορυφαίων παγκόσμιων brands, παρέχοντας ολοκληρωμένη ενοικίαση, διαχείριση στόλου, υποστήριξη προϊόντων και λύσεις εφοδιαστικής.

Ο Keith Rankin ξεκίνησε την καριέρα του στην Avis το 1998, όπου ηγήθηκε στο τμήμα οικονομικού προγραμματισμού. Το 2000, συμμετείχε στην εξαγορά των επιχειρήσεων της Avis στη Νορβηγία και τη Σουηδία. Στη συνέχεια διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της Avis Car Rental Νότιας Αφρικής το 2004.

Σε δήλωσή του σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Rankin ανέφερε: “Το ταξίδι μου με την Avis Budget Group ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια και χαίρομαι που συμμετέχω με αυτόν τον νέο ρόλο σε μια τόσο συναρπαστική περίοδο. Ο κόσμος της κινητικότητας αλλάζει, ωθούμενος από την εξέλιξη της τεχνολογίας και την ανάγκη των καταναλωτών για μια πιο εξατομικευμένη κατά παραγγελία εμπειρία.

“Αλλάζουμε σε παγκόσμιο επίπεδο ως επιχείρηση όχι μόνον για να συμμετάσχουμε σε αυτό τον μετασχηματισμό, αλλά για να αποτελέσουμε ηγετική μορφή για το μέλλον της κινητικότητας.Κάνουμε το συνολικό ταξίδι του πελάτη πιο διαφανές, βολικό, εξατομικευμένο και απρόσκοπτο.

“Από τις κινητές εφαρμογές Avis και Zipcar στα συνδεδεμένα αυτοκίνητα και τις νέες προσφορές και διαδικασίες, εστιάζουμε στην παροχή κινητικότητας on-demand (κατά παραγγελία) όπου και όποτε το χρειάζεστε. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος του Ομίλου, καθώς συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε αυτές τις καινοτομίες”.

Η Avis δήλωσε πως ο Keith Rankin διαθέτει εμπειρία που θα βοηθήσει την εταιρεία να ψηφιοποιήσει τα επιχειρηματικά της σχέδια και τον σχεδιασμό κινητικότητας.

Πέρυσι, το Avis Budget Group πρόσθεσε 11.000 οχήματα Peugeot, Citroen και DS στον ευρωπαϊκό του στόλο συνδεδεμένων αυτοκινήτων μίσθωσης.

Η εταιρεία λέει πως τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα παρέχουν στους πελάτες μια βελτιωμένη και πιο εξατομικευμένη εμπειρία, καθώς και τη δημιουργία επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας και διαχείρισης στόλου.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, το Avis Budget Group έχει περισσότερα από 100.000 συνδεδεμένα αυτοκίνητα και έχει δεσμευθεί να λειτουργήσει πλήρως συνδεδεμένο παγκόσμιο στόλο από το 2020.

 

Προηγούμενο άρθροΟι υπολειμματικές τιμές των ντίζελ θα αυξηθούν;
Επόμενο άρθροPanda Trussardi, μια νέα άποψη για την πολυτέλεια