“Οι υπολειμματικές τιμές των ντίζελ θα αυξηθούν πάλι”! Πρόκειται για μια τολμηρή δήλωση ή για γεγονός; Ανακαλύψτε το στο Fleet Europe Remarketing Forum 2019 στο Estoril της Πορτογαλίας στις 6 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Emission Analytics, τα πρόσφατα Euro 6d-Temp είναι ασύγκριτα καθαρότερα από τους προκατόχους τους Euro 6b, τόσο όσον αφορά τα NOx, όσο και τα σωματίδια. Πράγματι, τα WLTP και RDE έχουν κάνει πραγματική διαφορά ως προς τις πραγματικές εκπομπές.

Οι στόλοι που απαγόρευσαν το ντίζελ από την πολιτική τους για τα αυτοκίνητα, αναρωτιούνται τώρα: μήπως πρέπει να επαναφέρουμε το ντίζελ; Εξακολουθεί να προσφέρει ένα ακαταμάχητο TCO[i] για οδηγούς μεγάλων αποστάσεων, παρόλο που οι εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης έχουν μειώσει αισθητά τις υπολειμματικές τους αξίες ως αντίδραση στο dieselgate.

Η αδιαμφισβήτητη αλήθεια περί συστημάτων κίνησης

Οι πωλήσεις νέων ντίζελ μειώθηκαν, αλλά η ζήτηση στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων εξακολουθεί να υπάρχει. Επομένως, είναι λογικό οι υπολειμματικές αξίες των ντίζελ να αυξηθούν πάλι – αν οι αρχές πράγματι συμφωνούν πως το καύσιμο έχει ανακτήσει τα οικολογικά του διαπιστευτήρια.

Με το θέμα αυτό θα ασχοληθεί η πρώτη ενότητα του Fleet Europe Remarketing Forum 2019 στο Estoril – Την αδιαμφισβήτητη αλήθεια για τα συστήματα κίνησης. Ο Mathias Popp, Global VP Testing Services of Business Line Transportation στην SGS θα ξεκινήσει με μια κεντρική παρουσίαση με τίτλο “Η επίδραση του WLTP και των νέων κανονισμών εκπομπών στην επιτυχία των συστημάτων μετάδοσης κίνησης“, στην οποία θα δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων και των στοιχείων πίσω από το WLTP και τους νέους κανονισμούς εκπομπών.

Στην παρουσίασή του με τίτλο “Η αλήθεια για τις εκπομπές“, ο Massimo Fedeli, συνιδρυτής και διευθυντής της AIR Alliance και της Emission Analytics, θα ρίξει φως στην έρευνα εκπομπών που έκανε η εταιρεία του στα πρόσφατα οχήματα ντίζελ.

Και αυτός είναι μόνον ένας από τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να συμμετάσχετε στο Fleet Europe Remarketing Forum 2019 στο Estoril, στις 6 Νοεμβρίου. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις γνώσεις των εμπειρογνωμόνων του κλάδου remarketing – εγγραφείτε εδώ.

[i] Συνολικό κόστος χρήσης

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019
Επόμενο άρθροΤο Avis Budget Group ορίζει τον Keith Rankin πρόεδρο διεθνούς δραστηριότητας